Skip to main content

Den rene følelsen! – Fordeler for deg som mann

Når kondomet passer som en annen hud, føles sex helt annerledes. Her kan du lese hvilke erfaringer andre menn har hatt med MISTER SIZE - og om forskjellen er verdt det.

attester fra menn

Matteo - 32 år gammel, fra Aachen

"Min perfekte størrelse, min rene følelse"

"Jeg har egentlig aldri tenkt så mye på kondomer for å være ærlig. Har nettopp kjøpt det som sto i hyllen – som på en eller annen måte alltid fungerte. Jeg snublet over MISTER SIZE ved et uhell og tenkte: Jeg skal bare prøve det nå. Jeg er ganske eventyrlysten når det kommer til sex uansett og jeg kjøper meg ofte litt mer uvanlig tilbehør, så hvorfor ikke prøve innovasjoner med kondomer også?

Da jeg først prøvde MISTER SIZE, ble jeg overrasket over forskjellen den individuelle passformen gjorde. Jeg hadde bestilt kondomstørrelsen til hjemmet mitt og fant akkurat den størrelsen jeg trengte - for å være ærlig, en annen størrelse enn jeg hadde trodd - og det var verdt det. På grunn av det tynne materialet og den gode passformen føltes kondomet som en ny hud. Jeg synes faktisk alltid sex er bra, men det var et annet tall. Følelsen var mye mer intens enn jeg hadde kjent før. Jeg hadde ikke trodd at størrelsen ville gjøre en slik forskjell."

Kay - 26 år gammel, fra Neu-Ulm

"Jeg er ikke 0815 - det er derfor jeg trenger kondomer, som heller ikke er det"

«Å finne riktig kondomstørrelse var et problem for meg fra starten av. Penisen min er litt mindre enn gjennomsnittet. Det har aldri virkelig påvirket selvtilliten min – så langt har alle partnerne mine vært veldig fornøyde med prestasjonen min – men jeg kan tenke meg at andre ikke fullt så uthengte menn har problemer med det. Og så er det det at du står foran hylla og tenker: Hvorfor er det ikke noe her jeg har på følelsen at det ble tenkt på menn som meg? Som om det bare var én type mann, alle med nøyaktig samme mål. Det gjør det heller ikke med klær. Takk Gud!

Da jeg så MISTER SIZE og det store utvalget av størrelser, var min første tanke: Hvorfor gjør ikke alle dette? Det er forskjellige peniser, så det bør være forskjellige kondomer. Det var definitivt en total lettelse for meg. Jeg gjettet riktig størrelse med en gang, og kondomene passet utmerket. Jeg la merke til forskjellen med en gang i sengen: ikke lenger å skli og ikke lenger bekymre meg for at kondomet skulle falle av eller – enda verre – sette seg fast. Jeg kan bare anbefale enhver mann å være like kresen på kondomene sine som på klærne.»

Spesialtilpassede kondomer i din personlige størrelse - fordeler for menn

Mange menn er kritiske til kondomer. Grunnen til dette ligger ofte i dårlige opplevelser fra ungdomsårene eller det man hører om kondomer: at de er ubehagelige, tar bort følelsen, trekker seg sammen og river. Det er verdt å stille spørsmål ved disse lagrede fordommene igjen - for MISTER SIZE-kondomet ditt har mange fordeler hvis det er i riktig størrelse:

Intens følelse med optimal beskyttelse

Med MISTER SIZE føles sex like intens som uten kondom. Det eneste oblat-tynne laget lar deg føle hver berøring og gir deg samtidig muligheten til å slippe deg helt løs. For du trenger ikke bekymre deg for prevensjon og sikkerhet – og uten de ulempene og risikoene som andre prevensjonsmetoder innebærer. I tillegg sørger det litt mer generøse laget med smørende gel på kondomene våre for at elskoven din blir enda bedre.

Med MISTER SIZE er du helt deg selv som mann

Selvfølgelig føles det dumt når kondomet enten ikke sitter godt nok eller bare å ta det på utarter seg til en ferdighetskonkurranse og en styrkedemonstrasjon. Det perfekte kondomet må være lett å rulle ut og passe som en ny hud - en selvfølge for MISTER SIZE. Når du har funnet din personlige størrelse, er det ikke mer tweaking og tweaking. Kondomet passer rett og slett til deg, uavhengig av størrelsen på ditt beste stykke. Så du kan føle deg helt selv med kondom - og nyte god sex som mann. Det er best å prøve det direkte.