Skip to main content

"Takket være riktig størrelse har jeg endelig fått tilbake den nødvendige selvtilliten i senga. Takk, Mister Size." -Fabio M. -29 år fra Berlin

Nettbutikk

Vil du endelig prøve MISTER SIZE, eller trenger du å fylle på kondomforsyningen etter noen virkelig hyggelige timer? Da er det best å bestille direkte på nett her via vår partnerbutikk. Så du vil snart være godt forberedt til å hengi deg til den neste fantastiske lille timen bekymringsløs.

Produkter

Leter du fortsatt etter størrelsen din?

Bestem din individuelle kondomstørrelse med vårt umiddelbart tilgjengelige målebånd!

Last ned målebånd

Våre testpakker for produkttestere

Vi har utviklet våre 3 testpakker slik at du enkelt kan bestemme kondomstørrelsen din i tre varianter - slank for en smalere penis, medium for en penis med gjennomsnittlig bredde og bred for alle menn med en spesielt bred penis. MISTER SIZE testpakker på 3 er kun tilgjengelig i utvalgte butikker:

Flere Mister Size-produkter

Mister Size Bio Gleitgel

MISTER SIZE organisk smøremiddel

Oppdag nå - det vannbaserte organiske glidemiddelet fra Mister Size passer perfekt til kondomet, akkurat som kondomet går med deg.

MISTER SIZE Supplement for active men

Oppdag MISTER SIZE-tillegget for aktive menn nå. Kosttilskudd med L-arginin, L-citrullin, sink, maca og taurin.

Werbekondome in verschiedenen individuellen Designs

Kondomer i eget design som reklamegave

Mister Size er nå også tilgjengelig som reklamekondom. For B2B-kunder er kondomer ekstraordinære, uvanlige reklamegaver med høy minneverdi, men privatkunder kan også dra nytte av en ekstraordinær gaveide med individuelt design.

Spar på nett når du kjøper kondomer – gjennom kampanjer og større bestillinger

Det er best å besøke våre kampanjer jevnlig – for det er alltid gode rabattkampanjer her i tillegg til konkurranser og arrangementer. Med denne kan du gjøre det ene eller andre kupp og så ha en praktisk forsyning for de neste ukene eller månedene.

Større bestillinger er også verdt fordi du kan spare litt mer med våre verdipakker. Og hvis du vet kondomstørrelsen din med sikkerhet, er det ikke noe galt i å sørge for fremtiden.