Skip to main content

Dine fordeler

Når prevensjon er enkel – fordelene med MISTER SIZE-kondomer

Du skal kunne slippe deg løs i det vakreste i verden – uten bekymringer, irriterende diskusjoner eller dumme bivirkninger av prevensjon. Det er akkurat det våre MISTER SIZE-kondomer er til for: På grunn av deres individuelle størrelse, perfekte passform og den ultratynne lateksen er de knapt merkbare, gir deg en naturlig følelse og sørger samtidig for optimal sikkerhet. Så dere kan nyte fordelene sammen og gi etter for de gode følelsene bekymringsløst. For noen ganger kan det virkelig være så enkelt.

fordeler for ham

Jakten på den perfekte matchen gjelder også når det kommer til prevensjon: Hvis du aldri har vært fornøyd med kondomer, har du sannsynligvis ikke funnet den rette partneren for ditt beste stykke. Med MISTER SIZE i din personlige størrelse er det ingen klyping, kjedelig utrulling eller andre ubehagelige bivirkninger. Du vil knapt merke det og følelsen under sex er uvanlig intens. Samtidig beskytter den deg pålitelig og gir deg en trygg følelse – slik at du kan slippe deg løs.

Vil du vite mer? Våre testere forteller om sine erfaringer.

Les erfaringer fra våre testere

Vi kan slippe oss løs – og ha det gøy med livet vårt

Sex er spesielt bra når begge tar ansvar sammen og deretter unner hverandre med en god følelse. Mister Size gir deg den ideelle muligheten til det - for med sitt oblattynne og knapt merkbare lag står ikke kondomet lenger mellom deg, men blir snarere en unik forbindelse. Så du kan både føle deg trygg og nyte sexen i all dens intensitet.

Nysgjerrig? Vi fikk testet par – her forteller de om sine erfaringer.

Luis & Johanna - 39 og 41 år, fra Lübeck

Hodet mitt er i skyene når det kommer til sex, ikke prevensjon

Er du lei av å være eneansvarlig for prevensjon som kvinne? Med MISTER SIZE trenger du ikke lenger å ha dårlig samvittighet hvis du bevisst har bestemt deg for p-piller eller andre prevensjonsmidler. Din mann, kjæreste eller kjæreste er alltid perfekt utstyrt – og det er ikke lenger noen grunn mot kondomet.

PS: Hvis du ennå ikke vet størrelsen på kjæresten din, er det bare å ta med deg prøvepakken vår og kondomstørrelsen. Med dette har du en uventet isbryter for begynnelsen av et fantastisk kjærlighetsforhold.

Vil du vite mer? Testerne våre har mye å fortelle.

Alenya - 25 år gammel, fra Offenburg

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Nyheter

Kondomet mitt er Mister Size

Kondombrukere som allerede har prøvd flere kondomer fortsetter å skrive til oss at de fant kondomet sitt i MISTER SIZE. Det er vi selvfølgelig glade for og derfor ønsket vi å vite nøyaktig og også fortelle andre om erfaringene med MISTER SIZE: Det…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Om oss

Kondom kvalitet

For å kunne garantere våre kunder maksimal sikkerhet, er førsteklasses materialer og strenge kontroller en del av vårt standardprogram.

Kondom FAQ
Om oss

Vanlige spørsmål om kondomer og kondomstørrelser

Få svar på alle dine spørsmål om kondomer, din kondomstørrelse og MISTER SIZE som det rette kondomet for deg.

Mister Size Kom deg ut av rutinen din

God sex trenger ikke være perfekt

Les Nå

Pillen – egentlig likestilling i sex?

Les Nå

Kondomer og glidemiddel: dette er hvordan sex går som smurt

Les Nå

Prøv noe nytt