Skip to main content

Dine fordeler med kondomer

Når prevensjon rett og slett passer - fordelene med kondomer i MISTER SIZE-størrelse

Du skal kunne slippe deg helt løs med det vakreste i verden - uten bekymringer, irriterende diskusjoner eller dumme bivirkninger ved bruk av prevensjon. Det er akkurat det våre MISTER SIZE-kondomer er til for: Takket være sin individuelle størrelse, perfekte passform og ultratynne lateks er de knapt merkbare, gir deg en naturlig følelse og sørger samtidig for optimal sikkerhet. Slik at dere kan nyte fordelene sammen og hengi dere til de gode følelsene uten bekymringer. For noen ganger kan det virkelig være så enkelt.

Oversikt over fordelene med MISTER SIZE-kondomer:

 • I 7 forskjellige kondomstørrelser - kondomer er ikke lenger for trange eller for brede: De 7 størrelsene gir en mye mer presis passform sammenlignet med standardkondomer, som ofte bare er tilgjengelige i noen få størrelser. En tettsittende passform bidrar til å unngå problemer som kvelning, glidning eller tap av følelse, noe som igjen forbedrer komforten og følelsen under samleie.
 • Ekstra tynn for mer følelse: Den tynne veggtykkelsen bidrar også til en fyldigere følelse under samleie, selvsagt uten at det går på bekostning av sikkerheten.
 • Innovative målemetoder: Vi tilbyr den rette metoden for alle som ønsker å finne sin individuelle kondomstørrelse, fra måleappen og et målebånd som kan skrives ut, til Condom Sizer - et måleverktøy i sjekkkortformat. Du kan også bruke emballasjen vår til å estimere størrelsen din.
 • Vegansk: Vi bruker ingen animalske produkter i produksjonsprosessen.
 • Alle de andre fordelene med kondomer: MISTER SIZE-kondomer har selvfølgelig også alle de andre fordelene med kondomer, som du finner i detalj lenger ned på siden.

Fordeler for menn

Jakten på den perfekte match gjelder også når det gjelder prevensjon: Hvis du har vært misfornøyd med kondomer så langt, har du sannsynligvis bare ikke funnet den rette partneren for ditt beste stykke ennå. Med MISTER SIZE i din personlige størrelse slipper du klemming, kjedelig rulling og andre ubehagelige bivirkninger. Du vil knapt merke det, og følelsen under sex er uvanlig intens. Samtidig beskytter den deg på en pålitelig måte og gir deg en trygg følelse - slik at du kan slippe deg helt løs.

Vil du vite mer? Våre testere forteller om sine erfaringer.

Les erfaringene til våre mannlige testere nå

Fordeler for par

Sex er spesielt deilig når dere begge tar ansvar sammen og gir dere hen til hverandre med en god følelse. Mister Size gir deg den ideelle muligheten til å gjøre dette - for med sitt syltynne og knapt merkbare lag står ikke kondomet lenger mellom dere, men blir snarere en unik forbindelse. Slik kan dere både føle dere trygge og nyte sexen i all sin intensitet.

Nysgjerrig på å finne ut av det? Vi fikk par til å teste det - her forteller de om sine erfaringer.

Les parenes erfaringer nå

Fordeler for kvinner

Er du lei av å være eneansvarlig for prevensjon som kvinne? Med MISTER SIZE trenger du ikke lenger å ha dårlig samvittighet hvis du bevisst har valgt bort p-piller eller andre prevensjonsmidler. Mannen, kjæresten eller elskeren din er alltid perfekt rustet - og det er ikke lenger noen grunn til ikke å bruke kondom.

PS: Hvis du ikke vet størrelsen på kjæresten din ennå, er det bare å ta med deg prøvepakken vår og Condom Sizer. Dette vil gi deg en uventet isbryter for starten på en herlig kjærlighetsaffære.

Vil du vite mer? Testerne våre har mye å fortelle.

Les uttalelser fra kvinner nå

Fordeler med kondomer generelt

Har du alltid lurt på hvorfor du egentlig bør bruke kondom? Kondomer har en rekke fordeler, både når det gjelder seksuell helse og prevensjon.

 1. Brukervennlighet: Kondomer er enkle å bruke og krever ingen medisinsk behandling eller langsiktig planlegging, noe som gjør dem til et praktisk alternativ for mange.

 2. Beskyttelse mot seksuelt overførbare infeksjoner: Kondomer er en av de mest effektive måtene å forebygge overføring av seksuelt overførbare sykdommer, inkludert HIV. De danner en fysisk barriere som forhindrer utveksling av kroppsvæsker mellom partnere som kan overføre infeksjoner.

 3. Støtte til folkehelsen: Dessverre øker antallet tilfeller av seksuelt overførbare sykdommer igjen kraftig. Mange tilfeller forblir uoppdaget, men kan likevel overføres til andre. Med kondom er du derfor på den sikre siden, spesielt med nye eller skiftende partnere, og bidrar til at sykdommer ikke kan spre seg ubemerket.

 4. Forebygge uønskede graviditeter: Kondomer er en lett tilgjengelig og effektiv metode for å forebygge graviditet. Når de brukes riktig, er risikoen for graviditet svært lav. Les mer om hvor sikre kondomer er her.

 5. Umiddelbar tilgjengelighet og bekvemmelighet: Kondomer er reseptfrie og kan kjøpes på apotek, supermarkeder og til og med i automater. De er enkle å transportere og kan brukes når som helst. Du kan selvfølgelig også enkelt kjøpe kondomer på nettet. Du trenger ikke å gå til legen for å få resept, og det er ikke nødvendig med noen medisinsk undersøkelse.

 6. Ingen bivirkninger: I motsetning til hormonelle prevensjonsmidler som p-piller, har kondomer vanligvis ingen bivirkninger. De er et godt alternativ for personer som ønsker å unngå hormoner eller ikke kan bruke dem på grunn av medisinske forhold.

 7. Fremmer ansvarlig seksuell atferd: Kondomer gjør at du aktivt kan ta ansvar for din egen og partnerens seksuelle helse.

 8. Passer for nesten alle: Kondomer passer for de fleste, også for dem som er allergiske mot lateks, ettersom det også finnes kondomer av polyuretan eller andre allergivennlige materialer. En dårlig følelse på grunn av dårlig passform er ikke lenger et argument, ettersom MISTER SIZE-kondomer er spesielt følsomme og tilgjengelige i 7 forskjellige kondomstørrelser.

 9. Ingen nedsatt fruktbarhet: Kondomer påvirker ikke fruktbarheten på lang sikt. Etter seponering er det ingen forsinkelse i tilbakevending til normal fruktbarhet, noe som kan være tilfelle med noen andre prevensjonsmetoder.

 10. Fleksibilitet: Fordi kondomer bare brukes ved behov, gir de en fleksibilitet som ikke er mulig med mange andre prevensjonsmetoder. De er derfor også ideelle for personer som ikke er regelmessig seksuelt aktive. Som allerede nevnt i forrige punkt påvirker de heller ikke fruktbarheten, og du kan fleksibelt bestemme om du vil droppe kondomet fordi du ønsker å få barn.

 11. Variasjon og moro: Kondomer finnes i forskjellige størrelser, farger, smaker og til og med teksturer, noe som kan variere og berike den seksuelle opplevelsen.

 12. Rimelig og lett tilgjengelig: Sammenlignet med andre prevensjonsmetoder er kondomer ofte rimeligere og tilgjengelige uten legehjelp eller resept.

 13. Muliggjør spontan sex: Med kondomer kan seksuell aktivitet skje spontant og uten forutgående planlegging, siden de kan brukes umiddelbart og det ikke er noen overgangsperiode fra bruk til full beskyttelse mot graviditet, slik det for eksempel er med p-piller. Kondomer krever heller ikke regelmessig bruk som andre hormonelle metoder for å sikre full beskyttelse. Kondomer beskytter umiddelbart når de brukes riktig.

 14. Øker bevisstheten og kommunikasjonen mellom partnere: Å diskutere prevensjonsmetoder, inkludert bruk av kondom, kan forbedre kommunikasjonen mellom sexpartnere og føre til et mer åpent og ærlig forhold.

 15. Beskyttelse avsexleketøy: Kondomer kan også brukes på sexleketøy for å gjøre rengjøringen enklere og for å hindre smitteoverføring mellom partnere, særlig når man deler leketøy.

Med disse mange fordelene spiller kondomer en viktig rolle når det gjelder prevensjon og beskyttelse mot seksuelt overførbare sykdommer, og er et godt alternativ for alle som ønsker å praktisere en trygg og ansvarlig seksualitet. Takket være de 7 forskjellige kondomstørrelsene i MISTER SIZE-kondomene finnes det et kondom som passer perfekt til nesten alle menn. Dette sikrer en spesielt behagelig og trygg følelse. Det beste er å prøve dem nå!

Finn kondomstørrelsen nå

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Nyheter

Kondomet mitt er Mister Size

Kondombrukere som allerede har prøvd flere kondomer fortsetter å skrive til oss at de fant kondomet sitt i MISTER SIZE. Det er vi selvfølgelig glade for og derfor ønsket vi å vite nøyaktig og også fortelle andre om erfaringene med MISTER SIZE: Det…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Om oss

Kondom kvalitet

For å kunne garantere våre kunder maksimal sikkerhet, er førsteklasses materialer og strenge kontroller en del av vårt standardprogram.

Kondom FAQ
Om oss

Vanlige spørsmål om kondomer og kondomstørrelser

Få svar på alle dine spørsmål om kondomer, din kondomstørrelse og MISTER SIZE som det rette kondomet for deg.

Mister Size Kom deg ut av rutinen din

God sex trenger ikke være perfekt

Les Nå

Pillen – egentlig likestilling i sex?

Les Nå

Kondomer og glidemiddel: dette er hvordan sex går som smurt

Les Nå

Prøv noe nytt