Skip to main content

Kondomet mitt er Mister Size

Kondombrukere som allerede har prøvd flere kondomer fortsetter å skrive til oss at de fant kondomet sitt i MISTER SIZE. Det er vi selvfølgelig glade for og derfor ønsket vi å vite nøyaktig og også fortelle andre om erfaringene med MISTER SIZE: Det var slik vi startet kampanjen «Kondomet mitt er MISTER SIZE».

MISTER SIZE-brukere kunne skrive til oss om sine erfaringer med MISTER SIZE og fikk en pakke med 36 MISTER SIZE i retur.

Her er resultatene og tilbakemeldingene fra testerne:

Vi har vært sammen i årevis og vi vil ikke ha barn. Kjæresten min er veldig helsebevisst og en overbevist veganer. Så langt har vi hatt problemet med at kondomer er ganske løse for meg. Ingen av oss kunne virkelig gi slipp fordi vi alltid var bekymret for at kondomet skulle gli av eller at sæden skulle lekke ut. Delt orgasme? Virkelig vanskelig...! Kjæresten min så MISTER SIZE på apoteket Müller og tok umiddelbart med seg dette TESTSETTET. Med størrelse 49 føler vi oss begge veldig komfortable nå, ingenting glir. Det er virkelig en god følelse. Mister Size er derfor ikke bare mitt kondom, men egentlig vårt kondom.

Andrew, 38

En av favorittinfluenserne mine, som selv er mamma, introduserte MISTER SIZE. Jeg tror kondomer er bra for oss fordi vi ønsker å få et barn til, men ikke akkurat ennå. Dessverre er det bare kjæresten min som har ereksjonsproblemer med kondomer, så det er bare ikke noe gøy. Vi prøvde så MISTER SIZE i hans størrelse. Det utgjør virkelig en forskjell. Uten kondom er fortsatt best, men MISTER SIZE er definitivt en god løsning. Siden det knapt er noe valg i størrelsen, er MISTER SIZE ikke bare mitt kondom, men vårt kondom.

Celina, 31

De fleste av mine forhold varer ikke særlig lenge. I tillegg har jeg enorme bivirkninger når jeg tar pillen. Kondom er derfor det rette prevensjonsmidlet for meg. Dessverre måtte jeg stadig høre fra menn at de ikke ville bruke kondom fordi de trekker sammen blodet og så klarer de ikke å beholde ereksjonen og det er faktisk sant... Da anbefalte en venn MISTER SIZE til meg. Og faktisk, hvis kondomene passer, er kondom ja eller nei mye mindre et problem. I tillegg er de fortsatt virkelig vakre følelsesmessig ekte! Jeg har alltid med meg flere størrelser for sikkerhets skyld. Derfor er MISTER SIZE mitt kondom.

Sandra, 32

Jeg har vært lykkelig singel i 2 år og i permanent dating-modus, men kondomer fra Durex og Ritex passet ikke så godt og drepte ofte stemningen under sex fordi følelsen ikke var der. Så snart en kvinne insisterte på at vi skulle bruke kondom, ble jeg heller satt ut og det var en liten avvising. Så oppdaget jeg Mister Size-annonsen på Lovoo og bestilte en prøvepakke i største størrelse og størrelse 64 passet perfekt. Siden den gang er det ikke lenger et problem for meg å bruke kondom, og det spiller ingen rolle for meg med eller uten, for begge fungerer utmerket og er følelsesmessig intense. For meg er det ikke lenger mulig uten Mister Size, selv om det er prevensjon, spiller jeg det trygt uten å måtte gi avkall på den intense følelsen.

Ben, 29

Kondomet mitt er MISTER SIZE! Er det sant for deg også? Så skriv til oss dine detaljerte erfaringer med samtykke til å publisere det her, så sender vi deg en pakke på 36 i din størrelse som takk.

Mister Size
Flere varer

God sex trenger ikke være perfekt

Les Nå

Pillen – egentlig likestilling i sex?

Les Nå

Kondomer og glidemiddel: dette er hvordan sex går som smurt

Les Nå