Skip to main content

Størrelsessøker

Kondomstørrelser hos Mister Size - like individuell som du er

Sko, skjorte og jakke passer selvfølgelig alltid perfekt, men har du noen gang tenkt på riktig kondomstørrelse? MISTER SIZE setter nå slutt på one size og XXL. I stedet får du et kondom med ekte følelse som passer som om det ble laget etter mål. Du vil garantert kjenne forskjellen – for fra nå av føles det som ren sex igjen.

MISTER SIZE-appen: For pionerer og teknologientusiaster

Er du interessert i tekniske innovasjoner og ønsker å finne ut din personlige kondomstørrelse akkurat nå? Da kan du bruke vår MISTER SIZE-måleapp og måle direkte med mobiltelefonen eller nettbrettet.

Mål nå

For klassiske karakterer: MISTER SIZE målebånd

Du kan selvfølgelig også måle den på klassisk måte. Alt du trenger å gjøre er å skrive ut vårt MISTER SIZE-målebånd, så kan du begynne med en gang.

Last ned målebånd

Riktig kondomstørrelse - hvorfor det er verdt å måle!

Hvorfor er den individuelle kondomstørrelsen så viktig? Er det virkelig verdt det? Her kan du finne ut forskjellen mellom standard og akkurat passe.

Passende kondomstørrelse

Kondom størrelsestabell

Lengden på penis er irrelevant når det gjelder å velge riktig kondomstørrelse, kun bredden, fordi kondomer alltid kan rulles ut i lengden etter behov. Passer kondomstørrelsen er det beskyttelse mot uønskede graviditeter selv om kondomet er litt for kort, men takket være den perfekte størrelsen glir det ikke av eller trekker seg sammen.

For kondomer angis alltid kondomstørrelsen som nominell bredde i millimeter, f.eks. B. 47 mm, 60 mm eller 69 mm. Denne nominelle bredden skyldes at kondomets bredde ligger flatt. Dette tiltaket har imidlertid lite med virkeligheten å gjøre, fordi penisen din er rund og ikke flat. Så for å kunne gi deg en anbefaling til riktig kondomstørrelse, har vi laget en konverteringstabell for deg.

Mål ganske enkelt din erigerte penis på det tykkeste punktet, f.eks. B. med en snor eller et målebånd. Du kan da lese av riktig størrelse fra følgende størrelsestabell for våre kondomer:

Kondom størrelse

For penisomkrets

For penisdiameter

Størrelse 47

9,5 - 10 cm

3,02 - 3,18 cm

Størrelse 49

10 - 10,5 cm

3,18 - 3,34 cm

Størrelse 53

10,5 - 12 cm

3,34 - 3,82 cm

Størrelse 57

12 - 13,5 cm

3,82 - 4,3 cm

Størrelse 60

13,5 - 14,5 cm

4,3 - 4,62 cm

Størrelse 64

14,5 - 15,5 cm

4,62 - 4,93 cm

Størrelse 69

Mer enn 15,5 cm

Mer enn 4,93 cm

Bare prøv det...

Hvorfor bruke tid på å måle når du bare kan prøve det? Hvis du vil prøve MISTER SIZE med en gang og allerede har en grov ide om kondomstørrelsen din, kan du bestille et av våre praktiske testsett med en gang. Settene består av tre pakker i tre forskjellige, men tilstøtende størrelser. Du bestemmer selv hvilket kondom som passer deg! Et lite tips: møter du MISTER SIZE i butikken, vil den mørkeblå stolpen i midten hjelpe deg med å gjette riktig størrelse...

Prøv nå

Vis størrelsen din – det er enkelt med riktig kondom

Hvorfor er det forskjellige kondomstørrelser?

Hver person er individuell - dette gjelder deres karakter så vel som deres kropp. Derfor pleier vi å prøve klær først før vi kjøper dem. Tross alt vil vi at alt skal passe perfekt og vi vil føle oss helt komfortable. Bare med kondomer virker det noen ganger som om alle peniser er like. Du har allerede lagt merke til at dette absolutt ikke er sant. Så vi i MISTER SIZE sa til oss selv at vi ønsker å yte full rettferdighet til mangfoldet av menn - med syv forskjellige kondomstørrelser, hvorav en passer deg perfekt. Forskjellen i følelse er umiddelbart merkbar. Og det er selvfølgelig også tryggere fordi alt passer perfekt nå.

Hvilke størrelser er det forresten?

De fleste kondomer er kun tilgjengelige i standardstørrelser. Den nominelle bredden er vanligvis mellom 52 mm og 54 mm. Det finnes også XXL-kondomer, hvis nominelle bredde vanligvis er 55 mm til 57 mm. Så du ser: Utvalget er egentlig ikke spesielt stort. Og hvis du ikke passer til dette mønsteret, kommer du til å få problemer med de fleste kondomer. Enten er den litt for løs eller så klyper den og drar ubehagelig. Så det er ikke rart at mange menn foretrekker å ikke bruke kondom – noe som selvfølgelig heller ikke er en god idé.

For at disse problemene ikke skal oppstå igjen, gir MISTER SIZE deg valget mellom syv forskjellige størrelser - med en nominell bredde på 47 mm til 69 mm. Dette gjør det enkelt å endelig bruke kondom der alle de plagsomme bivirkningene ikke lenger vises. Så du kan konsentrere deg fullt ut om det vakreste i verden.

Hvor er kondomstørrelsen på emballasjen?

Hos Mister Size kan du finne din personlige kondomstørrelse godt synlig som et farget tall fra 47 til 69 på forsiden av emballasjen. Så du kan alltid se ved første øyekast om du kjøper riktig størrelse for deg. Ellers er det en kort, obligatorisk tekst på baksiden av hver kondomemballasje, hvor kondomstørrelsen er spesifisert som standard bredde eller nominell bredde. Kondomstørrelsen 60 tilsvarer f.eks. B. en standard bredde på 60 mm, med de andre størrelsene er det analogt.

Finn ut din egen kondomstørrelse

Hvis du ikke vet din egen kondomstørrelse ennå, kan du enkelt finne ut av det på tre forskjellige måter:

PDF-målebånd for kondomstørrelser

MISTER SIZE målebånd

Bare skriv ut, mål og les

kondomstørrelse

kondomstørrelse

Du kan få den praktiske kondomstørrelsen fra utvalgte forhandlere eller som en del av en kampanje.

Mister størrelse 3 emballasje

Emballasje

Bruk den mørke linjen på emballasjen hvis du kan anslå størrelsen din grovt

Det er best å begynne med en gang – da vil du snart kunne nyte god sex med kondom.

Lær mer om kondomer

7 verschiedene Kondomgrößen von Mister Size an Wäscheleine
Sexkunnskap om kondomer

Bestem riktig kondomstørrelse i 4 enkle trinn

Å bruke kondom i riktig størrelse er viktig for å være godt beskyttet. Slik finner du riktig størrelse i 4 enkle trinn.

Kondom Anwendung
Våre tips om kondomer

Bruker kondom

Hva bør man tenke på når man bruker kondom? Her er de viktigste tipsene før du vil bruke kondom.

Mister Size Kondome in verschiedenen Größen
Sexkunnskap om kondomer

Kondomer og kondomstørrelser: Alle spørsmålene dine besvart

Alt du kan spørre om kondomer og kondomstørrelser får du svar på i dette innlegget. Klikk nå for å lese mer.