Skip to main content

Riktig kondomstørrelse – derfor er det verdt å sjekke

Har du alltid hatt følelsen av at kondomer plager deg og tar bort noe av følelsen? Da har vi gode nyheter til deg: Det er ikke kondomet generelt, men heller valg av kondom og størrelse. Når du først har funnet den rette for deg, vil du knapt føle noen forskjell, og du kan endelig nyte sex med gummi til fulle.

Perfekt passform i stedet for meningsløs halesammenligning

Det er ikke lenger en hemmelighet at god sex ikke er avhengig av størrelse. Derfor er størrelsen din viktig for MISTER SIZE – men bare for at du skal passe perfekt til neste kjærlighetsspill. Med riktig størrelse danner det beste stykket ditt og det ultratynne kondomet en enhet som til slutt får deg til å glemme at det til og med er der. Ingen flere vonde følelser, bare god sex.

Det er enkelt å bestemme kondomstørrelsen din!

Før du bestiller din første pakke med MISTER SIZE, bør du selvfølgelig først finne ut din personlige kondomstørrelse. Vi har utviklet tre veldig enkle metoder for deg:

Mørk stripe på Mister Size emballasje

Mørk stripe på emballasjen

Du kan også enkelt anslå riktig kondomstørrelse basert på den mørke stripen på emballasjen vår, bredden er forskjellig på hver pakke, analogt med kondomstørrelsen. Hvis din erigerte penis er like bred som stripen, vil denne kondomstørrelsen sannsynligvis passe deg.

Lære mer

målebåndikon

MISTER SIZE målebånd – mål som du ville gjort hos en skredder du stoler på

Hvis du foretrekker å måle den klassiske måten, er det bare å skrive ut vårt MISTER SIZE-målebånd. Du klipper dette ut og legger det forsiktig rundt din stive penis. Du kan da enkelt lese av din personlige kondomstørrelse.


Forsiktig: Ved utskrift, velg "ingen" for sidejusteringen slik at målebåndet også skrives ut i skala.

Skriv ut nå

kondomstørrelse

Condom Sizer - størrelsesspesialisten for ditt beste stykke

Er du mer opptatt av ekte verktøy som er laget for jobben? Da er vår kondommåler det måleapparat du velger. Med det praktiske verktøyet i sjekkkortformat kan du bestemme din individuelle størrelse på kort tid og med total nøyaktighet. Og fra nå av kan du konsentrere deg om det viktigste under sex igjen: Varme øyeblikk i sømløs forbindelse.

Mer om dette

Som kvinne, selvfølgelig...

Kondomer trenger ikke bare være for menn. Foretrekker du å forberede deg i god tid før daten eller ønsker å gjøre noe godt for kjæresten din, kan du selvfølgelig måle det like godt. Det beste er om du allerede har med deg vår praktiske prøvepakke – slik at du kan komme i gang med en gang.

Sju kondomstørrelser - og en av dem er din

Har du målt allerede? Da er det tid for ditt personlige kondom. MISTER SIZE er ved din side i syv forskjellige varianter, og du vet nå hvilken av dem som blir din nye følgesvenn fra nå av. Det spiller ingen rolle om kondomet ditt er 47 mm, 60 mm eller til og med 69 mm - du vil kunne nyte sexen med kondom mye bedre fra nå av. Så utstyr deg med en gang og deretter av sted til neste kosemaraton på sofaen eller til neste eventyr.