Skip to main content

Når plutselig alt er rett - fordeler for deg som kvinne

Vil du nyte den allsidige beskyttelsen av kondomer, men fortsatt føle partneren din fullt ut? Med MISTER SIZE er begge deler mulig! Alenya og Lotta vil fortelle deg om sine erfaringer og fordelene som kom fra dem.

attester fra kvinner

Alenya - 25 år gammel, fra Offenburg

"Hodet mitt er i skyene når det kommer til sex, ikke prevensjon"

«Jeg har vært singel av lidenskap i noen år! Jeg elsker å prøve ut nye ting – også når det kommer til menn. Så jeg har en tendens til å være uberegnelig når det kommer til kjærlighet og sex, men jeg spiller det alltid trygt når det kommer til prevensjon. Det er for mye som står på spill til at jeg har råd til en "jeg skal klare meg"-mentaliteten. Det er derfor jeg ikke vil måtte stole på min motpart under sex. Jeg tar avgjørelsene: om kroppen min og min prevensjon.

Da jeg oppdaget Mister Size-serien, ble jeg umiddelbart entusiastisk. Det er nivået av perfekt forberedelse jeg ser for meg. Nå kan jeg være helt sikker på at jeg har riktig størrelse for hvert av mine eventyr. Alt passer veldig bra og ingenting glir. Det ultratynne materialet føles også ekstremt bra for ham, noe som selvfølgelig gjør meg glad. Men fremfor alt gir det meg den trygge følelsen jeg trenger for å virkelig slippe meg løs.»

Lotta - 31 år gammel, fra Osnabrück

"For meg må alt være riktig under sex - for begge sider"

"Jeg er en veldig fysisk og også sensitiv person, og det er grunnen til at seksualitet aldri har vært et problem for meg å ta lett på.

Under sex ønsker jeg å engasjere meg fullt ut med partneren min og bokstavelig talt slå sammen med ham. For at dette skal fungere, må alt være riktig for meg og begge sider må involveres fullt ut. Derfor er kondomer en viktig detalj for meg...som noen ganger kan ødelegge en natt. Hvis noe ikke passer riktig eller mannen bare føler en brøkdel av det han kunne føle, er hele samspillet borte. Jeg synes det er spesielt ille når det å ta på kondomet blir et ferdighetsspill, og det kan til og med rives når det rulles ut. Den totale lystmorderen!

Av denne grunn er kondomer ikke bare for menn for meg. Hvis noe ikke stemmer, kan jeg også føle det."

Selvbestemmelse uten ulemper - fordelene med MISTER SIZE for deg som kvinne

Å ta prevensjon i egne hender som kvinne er alt annet enn enkelt, til tross for de mange alternativene. Fordi hormonelle metoder som pillen ofte har store ulemper, så du må betale en høy pris for din seksuelle selvbestemmelse. Kondomer er mye enklere – hvis det ikke var for argumentet mange menn har om at kondomer begrenser følelsene. Heldigvis, med MISTER SIZE, har denne bekymringen blitt løst. Og du er godt forberedt for enhver situasjon.

Konsentrer deg om det viktigste - enten det er i forholdet ...

Sex skal alltid ha en sjanse til å bli et av de største øyeblikkene. Derfor skaper MISTER SIZE forholdene som gjør at du kan la deg gå bekymringsløs under sex - uten bekymringer eller tanker om bivirkninger. Hvis du har følt at kondomer tar noe av intensiteten av elskov, er du i ferd med å få en fantastisk opplevelse. For hvis kondomet sitter perfekt, rulles det over i løpet av få sekunder og er knapt merkbart for dere begge. Dere kan synke helt inn i hverandre og nyte fantastiske øyeblikk av samvær.

... eller på one-night stand

Selv og spesielt som singel, er kondomer det foretrukne prevensjonsmiddelet - for når man har sex med (fremdeles) ukjente mennesker, kommer sikkerheten alltid først. Men det betyr ikke at du må akseptere restriksjoner her. Hvis du alltid har en av våre prøvepakker og kondomstørrelsenmed deg, kan du finne riktig størrelse på et blunk, og du kan også nyte one-night standen til det fulle. Bare prøv det.