Skip to main content

Mister Size - sann størrelse også når det gjelder kondomkvalitet

For å kunne garantere våre kunder maksimal sikkerhet, er førsteklasses materialer og strenge kontroller en del av vårt standardprogram. Millioner av kondombrukere verden over nyter derfor den høye kvaliteten til Mister Size, som kan spores tilbake til mer enn 20 års bransjeekspertise.

Råvarer

Mister Size kondomer er laget av en unik blanding av naturgummilateks, som gir produktet spesielt myke, rivebestandige og luktfattige egenskaper. Som et resultat muliggjør Mister Size-kondomer intense følelsesmessige opplevelser og likevel pålitelig beskyttelse. For optimal kompatibilitet består smøregelbelegget av ren silikonolje, som også er kjent som dimetikon.

Sertifisering

Mister Size er et medisinsk produkt sertifisert i henhold til EU-direktiv 93/42 EEC. I tillegg til interne kvalitetskontroller blir produksjons- og styringssystemene våre jevnlig og offisielt kontrollert i henhold til ISO 9001 og ISO 13485.

Produksjon

Når det kommer til produksjon, stoler vi på vår mangeårige partner Karex, den største kondomprodusenten i verden. Mister Size kondomer er utviklet og produsert i Malaysia på toppmoderne anlegg under ledelse av erfarne spesialister. Vi har derfor våre kondomer produsert i nærheten av der råvarene er hentet for å sikre best mulig kvalitet. Hvert Mister Size-kondom er elektronisk testet for hull. Naturgummiblandingen og den rene silikonoljen garanterer best hudkompatibilitet og sikkerhet.

Bærekraft

Karex garanterer rettferdig betaling av produksjonspersonalet og ingen barnearbeid i produksjonen av Mister Size.

Kondomets ytteremballasje består av nøye trykt papp. Vi klarer oss uten unødvendige plastposer eller overflødig emballasjeplass – følgende gjelder: så mye som nødvendig, så lite som mulig.

Mister Size kondomer er også veganske.