Skip to main content

La det falle sammen - fordeler for dere som par

Selv i et engasjert forhold kan det ta lang tid før man endelig finner den perfekte prevensjonsmetoden. Derfor ble våre par i utgangspunktet overrasket over de positive erfaringene med MISTER SIZE. Sjekk hva de har å si.

Par attester

Luis & Johanna - 39 & 41 år, fra Lübeck

«Vi er krevende – i enhver situasjon»

Luis: «Vi har vært sammen i 16 år nå, og vi har alltid hatt et veldig bra sexliv. I hvert fall fra min side."

Johanna: "Det er ingen innvendinger fra meg!"

Luis: "Haha, jeg er glad."

Johanna: «For et år siden bestemte jeg meg imidlertid for at jeg ikke lenger ville forsyne kroppen med hormoner og sluttet derfor å ta p-piller. Så vi måtte se etter et nytt prevensjonsmiddel. Kondomer har vært min favoritt fra starten: veldig trygt og uten komplisert inngrep i kroppen. Jeg tror også jeg har tatt meg av prevensjon på egenhånd lenge nok nå. Med kondom kan vi ta ansvar på lik linje.»

Luis: «For å være ærlig var jeg ganske skeptisk i begynnelsen. Det er en stund siden, men jeg har hatt dårlige erfaringer med kondomer. Ofte passet de ikke ordentlig og følelsen var bare halvparten så god som uten dem. Sex på baksiden."

Johanna: «Det plaget meg veldig. Jeg ville ikke ødelegge det vi har. Derfor undersøkte jeg hva den beste løsningen ville være innen kondomer. Jeg kom så over Mister Size gjennom anbefalinger i nettfora og bestilte umiddelbart Condom Sizer med hjem.»

Luis: "Jeg er en stor fan av individuelle produkter (jeg har to skreddersydde dresser i skapet), og det er grunnen til at jeg likte å måle med en gang. Kondomene som kom føltes som om de var laget for meg helt fra starten.»

Johanna: «Første gang med kondom etter så lang tid uten, var jeg veldig nysgjerrig på om vi ville bli fornøyde. Men alle bekymringene mine var borte etter noen minutter. Det var like vakkert som alltid."

Felix & Nora - 34 & 27 år, fra Wittenberg

"Vi kan slippe oss løs - og ha det gøy med livet vårt"

Nora: «Felix og jeg har vært sammen i tre år. Mesteparten av tiden var vi i et langdistanseforhold, men jeg flyttet til Berlin med ham for seks måneder siden. Samtidig startet jeg min egen bedrift og det går ikke dårlig i det hele tatt. Så jeg har ganske mye på hjertet for øyeblikket... og egentlig ikke tid til et barn!"

Felix: "Det ligner på meg, og det er derfor vi er veldig enige i planleggingen av neste generasjon: på et tidspunkt, men vær så snill ikke nå."

Nora: «Men vi liker fortsatt sex og mye (ler). Så vi må være veldig forsiktige.»

Felix: «Men å velge kondom er ikke lett for meg fordi jeg ikke har en gjennomsnittlig penisstørrelse. Det har allerede hendt oss to ganger at kondomet skled under sex. Det var totalt kaos hver gang og fortsatt stressende for oss begge en god stund etterpå. Akkurat det du ikke vil ha i sex."

Nora: «På et tidspunkt sa jeg: det må være kondomer som ikke bare tilbyr en standardstørrelse. Vi kan ikke være de eneste som trenger litt individualitet."

Felix: «En venn anbefalte da MISTER SIZE til meg. Jeg kjøpte en pakke med tre størrelser for å teste, og med en følte jeg umiddelbart: dette er det.»

Nora: "Vi er mye mer avslappet nå og det er enda morsommere."

Ta ansvar og nyt sammen - fordeler for par

Spesielt i et langvarig forhold er det verdt å sette tidligere erfaringer på prøve og bevisst lete etter den perfekte prevensjonsmetoden for dere begge. Kondomer brukes ofte kun som nødløsning når pillen ikke lenger er et alternativ på grunn av bivirkningene. Men de er totalt undervurdert. For hvis du investerer litt tid her for å finne det beste kondomet i riktig størrelse, vil prevensjon da være enklere og mer behagelig enn noen gang.

Nyt bekymringsløs - med en intens følelse takket være individuell størrelse

Med sine individuelle størrelser sikrer MISTER SIZE at du kan nyte øyeblikkene dine sammen uten bekymringer. Kondomet sitter perfekt uten fare for å skli eller trekke seg sammen på noen måte. Samtidig er det kun et oblat-tynt lag som ligger mellom deg. Dere vil føle hverandre like intenst som alltid, og dere kan konsentrere dere om hverandre.

Dann en enhet - i prevensjon så vel som i sex

Det er gunstig for forholdet deres og dermed også for sexlivet om dere tar viktige avgjørelser sammen uten at noen av dere trenger å rygge. Derfor skaper MISTER SIZE de optimale forholdene for prevensjon: Med det perfekt tilpassede kondomet er det ingen begrensninger i følelsen og bivirkningene av hormonelle metoder er endelig en saga blott. I stedet får du en god følelse på alle måter. Fordi dere tok vare på det sammen og nå kan nyte fordelene sammen - med fantastiske øyeblikk med god sex.