Skip to main content

Fabio og 1435 andre elsker produktene våre.

Kondomer i eget design som reklamegave

Mister Size er nå også tilgjengelig som reklamekondom. For B2B-kunder er kondomer ekstraordinære, uvanlige reklamegaver med høy minneverdi, men privatkunder kan også dra nytte av en ekstraordinær gaveide med individuelt design.

Høydepunkter:

 • Enkelt kondom i en pose
 • kan skrives ut individuelt
 • eksepsjonelt reklamemedium
 • høy minneverdighet
 • tilgjengelig fra 500 stk
 • også til fester eller utdrikningslag

Vennligst kontakt oss direkte for ditt individuelle tilbud eller bestilling:

Hvorfor reklamekondomer?

God idé: salgsfremmende kondomer! Trykkede kondomer eller kondomer med logo er uvanlige og attraktive reklamegaver for nesten enhver anledning. Du kan få printet kondomer hos oss og spre dem blant fordomsfrie mennesker som frekke reklamekondomer.

Salgsfremmende kondomer: frekke, sexy og humoristiske

Gi bort en gummi, eller to eller tre. Når det gjelder reklame, slår du flere fluer i en smekk. Kondomer med trykk vekker oppmerksomhet, reklamebudskapet forblir i minnet til potensielle kunder, og under en kveldshandling eller en kjapp om morgenen kan partneren også nyte effektiv tryggere sex. Kondomene med påtrykk er selvfølgelig ikke forsynt med reklametrykk på selve kondomet, men vi trykker kun på kondompakningen. Det er ingen grenser for motivene og kreativiteten din med våre reklamekondomer: biler, piktogrammer, morsomme slagord eller firmalogoen passer perfekt på den hendige kondompakken. Ytteremballasjen kan brukes som en attraktiv reklameplass.

Attraktiv reklameplass: kondomer med påtrykk

Fyrstikkbøker, sukkerpakker og kondensert melkeblemmer har lenge vært brukt som reklamemedier. Utskrift på kondomer – kreative mennesker i reklamen tør bare gjøre det nå som sex ikke lenger er et tabu og reklame for tryggere sex har flimret over skjermene i beste sendetid. For bare noen år siden ble kundene flaue da selgeren i kassen ropte gjennom hele salgslokalet: «Jutta, hvor mye koster kondomene?» I dag er det svært få som rødmer når de kjøper kondomer. Trykkede kondomer med morsomme motiver boltrer seg i kassen i beste visningshøyde og er ikke lenger gjemt i apotekområdet som brettede varer nær gulvet. Å få trykt kondomer er et effektivt alternativ for bedrifter med et lite annonsebudsjett og som fortsatt ønsker å oppnå store ting. Salgsfremmende kondomer skiller seg ut - Din bedrift vil skille seg ut hvis den bruker salgsfremmende kondomer som markedsføringsstrategi. Sikre!

Få kondomer på trykk: enkelt og billig

Kondomer er alltid et trygt valg - enten det er i reklame eller under sex. De små prevensjonsmidlene, kondomene eller Frommser (som de kjærlig kalles etter oppfinneren Julius Fromm) er underlagt de høyeste kvalitetsstandarder og bestilles av oss fra utvalgte merkevareprodusenter. Du kan velge mellom ulike merker, størrelser og til og med smaker før du designer og trykker kondomene. Ribbet, nubbet, farget eller i monsterstørrelse, vi trykker hvilken som helst ønsket kondompakning. De klassiske reklamekondomene er firkantede, praktiske og rimelige. Du kan enkelt velge fra våre designmaler for enkelt å designe reklamekondomene dine eller kontakte oss konfidensielt på e-post. Vi gjør alle reklameideer for dine kondomer med påtrykk mulig.

Trygg ting, trygg reklame: kondomer med logo

I tillegg til de individuelt innpakkede og trykte kondomene, designer vi også praktiske brettekort til deg med vedlagte kondompakker, som garantert vil vekke oppsikt som postforsendelser (bulkpost) eller på messer og fester. Trykte kondomer med logo passer i hver konvolutt, ser ikke klumpete ut, men de bidrar til trygg distribusjon av reklamen din. Når det skal være raskt: minipakker med klistremerker. Bli med oss og gjør det med salgsfremmende kondomer. Ingen andre steder vil du få det ultimate reklamekicket raskere og tryggere.

Dessverre er MISTER SIZE reklamekondomer kun tilgjengelig i kondomstørrelse 57. Trenger du en annen kondomstørrelse for kampanjen din? Ta kontakt med oss med din forespørsel om en individuell løsning.

Kjennetegn

Nominell bredde: 57 mm

Kondomlengder: 185 mm

Veggtykkelse (kondomtykkelse): 0,05 mm

Farge: gjennomsiktig

Form: sylindrisk, ideell passform og lett å rulle, med reservoar

Smøremiddel: ekstra fuktig

vegansk: ja

Påvist kvalitet

Dermatologisk testet og 100% elektronisk kontrollert

Sertifisering: CE 0120 /ISO 4074

Du kan finne ut mer om våre kvalitetsstandarder i våre fire grunnleggende prinsipper.

Hovedkomponenten i MISTER SIZE kondomer er lateks. Dette hentes fra gummitreet og er derfor et rent naturprodukt, som i tillegg til gummi hovedsakelig består av vann, men også små deler av harpiks, proteiner og mineraler.

Kun førsteklasses naturgummilateks fra nøye utvalgte leverandører brukes til å produsere MISTER SIZE kondomer. Lateksblandingen består også av andre ingredienser som er ansvarlige for den gode elastisiteten, den pålitelige rivebestandigheten og den behagelig nøytrale lukten.

Full ingrediensliste over MISTER SIZE kondomer:

 • Cis-1,4-polyisopren (naturgummilateks)
 • Sinkdietylditiokarbamat (akselerator)
 • Fenol, 4-metyl-, reaksjonsprodukter med dicyklopentadien og isobuten (antioksidant)
 • Sinkdibutylditiokarbamat (akselerator)
 • Sinkoksid (vulkaniseringsaktivator)
 • Svovel (vulkaniseringsmiddel)
 • Kaliumhydroksid (såpe)
 • Fettalkohol (såpe)

Informasjon i henhold til produktsikkerhetsforordningen (EU) 2023/988.

Informasjon om produsenten

Sertifikater

Bruksanvisning