Skip to main content

Ingen halvmål - de fire grunnleggende prinsippene for MISTER SIZE

Vi som et team støtter MISTER SIZE fullt ut fordi vi har fått nok av prevensjonsmetoder som bare er ok. Her kan det ikke gå på kompromiss – alt må rett og slett være riktig. Dette er den eneste måten du kan oppleve lykken i de mest intime øyeblikkene bekymringsløs og nyte tiden sammen i all dens intensitet. For å gjøre alt dette mulig, er hvert trinn hos MISTER SIZE basert på våre fire grunnleggende prinsipper.

MISTER SIZE Prinsippet om individualitet

Individuelt


Det finnes ingen teppeløsninger når det kommer til sex. Alle er forskjellige og det er helt fantastisk. Derfor er standard uaktuelt for oss – for oss er du høydepunktet. Kjærlighetslivet ditt er unikt. Så du får også din ideelle følgesvenn: kondomet som virkelig passer deg. Den er ikke skreddersydd (ennå), men vi er forbanna nærme. Du vil føle det umiddelbart.

MISTER SIZE Prinsipp Følelse

Ekte følelse


Når det kommer til sex, er følelsen det viktigste og enden - når alt kommer til alt, vil dere nyte noen fine stunder sammen og gi dere helt til hverandre. Selvfølgelig, kondomet som en venn, følgesvenn, seng følgesvenn må ikke forstyrre under noen omstendigheter. Derfor har vi optimalisert våre MISTER SIZE-kondomer så mye at du knapt vil føle dem. Med riktig størrelse, en ideell passform og en veggtykkelse på 0,05 mm er det kun et oblat-tynt lag mellom deg under sex. Så du kan nyte hele følelsen.

MISTER SIZE Kvalitetsprinsipp

Kvalitet full


Når det gjelder forebygging og beskyttelse, får du sjelden en ny sjanse. Så alt må passe til enhver tid. Feil er tabu. For å kunne tilby deg full pålitelighet her, er kondomene våre sertifisert og gjenstand for nøye testing. For oss er førsteklasses kvalitet det absolutte minimumskravet – tross alt må ikke bare størrelsen, men også alt annet passe.

MISTER SIZE Sikkerhetsprinsipp

Sikre


Frykt og bekymring under sex er unødvendige nytelsesmordere og derfor en absolutt no-go for oss. Derfor sikrer MISTER SIZE ikke bare en god følelse, men også maksimal sikkerhet. På grunn av den personlige størrelsen og den optimale passformen passer alt akkurat som det skal. Ingen ulemper - bare pålitelig beskyttelse for de vakreste timene sammen.