Skip to main content

Mister Size-teamet

I vår familiebedrift er alle medarbeiderne engasjerte og entusiastiske når det gjelder å gi deg den beste kondomopplevelsen. Få vite mer om menneskene bak Mister Size ved å ta en titt bak kulissene. Bli kjent med teamet vårt.

Hvis du har spørsmål, forslag eller kritikk, hjelper vi deg gjerne. Vi tar alle tilbakemeldinger på alvor for å forbedre din opplevelse med MISTER SIZE-kondomer hver dag. Bruk gjerne kontaktskjemaet.

Eva

Vår visjon om å gjøre egnede kondomer tilgjengelig i stadig flere land rundt om i verden, og det sammen med vårt fantastiske team - det er det jeg brenner for! Det gode humøret mitt er som regel smittsomt. Jeg elsker gode ideer og enda mer å sette dem raskt ut i livet sammen med teamet. Som administrerende direktør sørger jeg for oversikt og visjon samt godt teamarbeid.

Jan

Hvorfor kommer sko i riktig størrelse og ikke kondomer? Jeg har stilt meg selv spørsmålene som ingen andre har stilt. Som grunnlegger av kondomnettbutikken Vinico, som medoppfinner av kondommerket My.Size, som gjorde det kjent i Tyskland, og som oppfinner av Mister Size, utvikler jeg med kreativitet, sans for design og over 20 års erfaring i kondombransjen perfekt tilpassede løsninger for våre kunder i mange land over hele verden.

Gunther

Jeg elsker kontakten og utvekslingen med kundene våre. Det er en stor glede for meg hver dag å utvikle ideer sammen og gjennomføre dem. Det er en hjertesak for meg å bli kjent med kunder og mennesker fra hele Europa og resten av verden, og deretter ta vare på dem og utveksle ideer i øyehøyde. Jeg passer perfekt for Mister Size fordi jeg sammen med kundene mine finner individuelle løsninger som gjør Mister Size enda mer vellykket. Kreativt og med uhemmet optimisme finner jeg alltid nye entusiastiske kunder som fortsetter å gjøre Mister Size kjent som et utmerket kondom.

Bastian

Jeg har jobbet i Mister Size siden starten og har vært tilknyttet selskapet siden 2013. Å jobbe hos Mister Size, akkurat som kondomene, passer meg veldig godt fordi jeg er entusiastisk når det gjelder å jobbe med nye prosjekter og alltid er på utkikk etter den rette løsningen. Jeg elsker variasjonen i arbeidsoppgavene hos Mister Size, enten det dreier seg om å lage nettsiden, organisere innkjøp og internasjonal logistikk eller støtte på tvers av avdelinger innen markedsføring og salg.

Tatjana

Jeg liker å bruke kreativiteten min på de mest forskjellige områder i selskapet. Jeg elsker de varierte oppgavene og de nye utfordringene hver dag. Den største motivasjonen min er å ta vare på B2B- og B2C-kundene våre og deres positive tilbakemeldinger på produktene våre.

Albert Einstein visste det allerede...

Suksess kommer når du gjør det du elsker.

Bianca

Lager lærlinger bare kaffe? Ikke i e-handel hos MISTER SIZE! Allerede som trainee var jeg med fra dag én og vokste med de stadig økende oppgavene. Nå som jeg er ferdig utdannet, er det e-handelsområdet og markedsføringen som står i fokus. Enten det gjelder blogginnlegg, nyhetsbrev eller kundeservice: Jeg informerer B2C-kundene våre på best mulig måte om MISTER SIZE, riktig kondomstørrelse eller de nyeste trendene innen sex og kjærlighet.

Ikke å forglemme

Vi må selvfølgelig ikke glemme å nevne alle de hardtarbeidende hendene i teamet vårt som ikke er nevnt her, som støtter oss energisk og med fullt engasjement for Mister Size, både internt og eksternt. Det være seg våre samarbeidspartnere innen markedsføring, skatter og avgifter, og ikke minst våre hardtarbeidende lagermedarbeidere som bringer produktene våre hjem til deg eller til de mange butikkene.

Din direkte kontakt med oss

Vinergy GmbH
Bahnhofstr. 19
78224 Singen, Tyskland

+49 (0) 7731 /832 700-33

Personvern er veldig viktig for oss