Skip to main content

Kondomer i stedet for toalettpapir

Tyskerne hamstrer bare toalettpapir og pasta?

Det er ikke sant, sier vi hos Mister Size, kondomer viser også en økning i salget på nesten 40 prosent.

Først var det bare en liten lapp, så en løpende gag som gikk viralt på nettet: franskmennene – så det ble sagt – hamstret kondomer under korona-pandemien, mens tyskerne hamstret toalettpapir. Vi i Mister Size kan ikke forstå hvorfor hele Europa lo av kjedsomheten mellom Alpene og Nordsjøen. Tallene våre, spesielt fra vår partnerbutikk Vinico.com, sier noe helt annet og egner seg til å gjenopprette tyskernes nasjonale stolthet: Siden de ble tvunget til å jobbe hjemmefra og være hjemme, har salget av kondomer økt kontinuerlig. Etter to uker med hjemlig isolasjon har vi en økning i bestillinger på rundt 40 prosent. Vi er overbevist: "Når det gjelder vårt ønske om sex, er vi tyskere bedre enn vårt rykte."

Selv i krisetider vil tyskerne ha sex

Selv i "normale" tider kan vi ikke klage på manglende interesse for produktene våre. Tyskerne har like stor seksuell lyst som andre nasjonaliteter.

Vår grunnlegger Jan Vinzenz Krause vet hva han snakker om, han kan se tilbake på flere tiår med erfaring. Etter at Jan Vinzenz Krause, som 17-åring på den tiden, delte ut kondomer til Rudolf Scharping i valgkampen i 1994, som han fant som urimelig etter en test, spurte han seg selv hvorfor kondomer egentlig passer så dårlig og dermed ødelegger moro for glede for brukeren. Så han tok først praksis hos produsenten av Billy Boy-kondomene, som er kjent i hele Tyskland, og programmerte deretter verdens første kondområdgiver på nett sammen med broren. «Jeg ønsket å dele kunnskapen jeg hadde tilegnet meg på dette feltet. Menn som leter etter et tilpasset kondom var begeistret. Så vi kom på den neste ideen”. Fra barndomsrommet i Bonn startet han en nettbutikk for kondomer og involverte hele familien i den stadig voksende prevensjonsvirksomheten.

På jakt etter det perfekte kondomet

I dag, et kvart århundre senere, er barnerommet blitt en mellomstor bedrift med bedriftsgruppen Vinergy. Det handler fortsatt om det perfekte kondomet, et som passer. Og det er derfor det føles ekstremt bra og er morsomt. Med Mister Size har vi nådd målet. Vi har nettopp bestilt flere millioner kondomer fra vår produsent i Malaysia. Bare i den andre uken av Corona-kontaktforbudet – med mer tid til samvær hjemme – sendte vår partnerbutikk Vinico.comflere tusen leveranser til privatkunder, ikke inkludert forsendelser til forhandlere i hele Europa som selger kondomene i nettbutikkene deres. I tider med korona har vi til og med ansatt flere ansatte for å takle den stadig økende etterspørselen. "Selvfølgelig er beskyttelsen av våre ansatte viktig for oss, så vi har tatt passende tiltak for å beskytte dem mot infeksjon med viruset."

Og hva gjør tyskerne med kondomene som er bestilt på nett? De bruker dem sikkert raskere og med mer glede enn haugene med toalettpapir.

Mister Size
Flere varer

Ta på kondomet riktig – hvordan gjør du det uten å være plagsomt

Les Nå

Vennskap+, mingler, åpne relasjoner og polygami – hva handler de moderne relasjonsmodellene om?

Les Nå

Uansett hvor stor eller liten - jeg elsker penisen min

Les Nå