Skip to main content

Kondomstørrelser i apoteket - Mister Size er nå tilgjengelig fra Müller

Revolusjonen i kondomhyllen

Kunne noen tenke seg å kjøpe sko som var for små eller bukser som var altfor vide? Absolutt ikke: antrekket må passe. Men det er nettopp mannens beste stykke som ofte er forsynt med feil klesstørrelse. Av den enkle grunn at kondomer i apotek vanligvis bare er tilgjengelig i to forskjellige størrelser. Gummibånd som ikke passer ordentlig påvirker ikke bare beskyttelsen, men ødelegger også moroa.

Mens våre størrelseskondomer har vært tilgjengelige i apotek en stund, vil de nå være i hyllene over hele landet for første gang fra slutten av mars 2022: Apotekkjeden Müller spiller en foregangsrolle her og fører nå Mister Size i alt 650 tyske grener.

Den mørkeblå stripen på emballasjen viser deg bredden på penis, slik at menn (eller kvinner) virkelig velger riktig kondom fra våre 7 kondomstørrelser. Hvis du fortsatt ikke er helt sikker, kan du ta et av de mer enn 30 000 gratis målebåndene som henger i kondomhyllene i Müller-butikkene og måle dem hjemme. Mange kunder er sikkert allerede kjent med prinsippet med det praktiske målebåndet som er laget av papir fra en stor svensk møbelbutikkkjede, og det fungerer nå på lignende måte hos Mister Size. Alternativt finnes nye testsett fra Mister Size med tre forskjellige kondomstørrelser i Müller-grenene, som kan utsettes for praktiske tester hjemme.

Vi er glade for at Mister Size har kommet inn i apoteket og er derfor enda enklere å få tak i. Mange par vil garantert ha et aha-øyeblikk. Det ordspråklige "sitter, passer, vingler og har luft" er en saga blott med Mister Size.

Tilgjengelig i butikk og på nett

I tillegg til tilgjengeligheten i 650 Müller-filialer i Tyskland, kan du nå også bestille Mister Size-kondomer i Müllers nettbutikk og få dem levert enten til filialen eller hjem til deg.

Mister Size
Flere varer

Ta på kondomet riktig – hvordan gjør du det uten å være plagsomt

Les Nå

Vennskap+, mingler, åpne relasjoner og polygami – hva handler de moderne relasjonsmodellene om?

Les Nå

Uansett hvor stor eller liten - jeg elsker penisen min

Les Nå