Skip to main content

Mister Size i italienske apotek

Du kan nå også få Mister Size-kondomene dine i de første apotekene i Italia, som vi har vunnet en første italiensk apotekgrossist for. Hos vår apotekgrossist er Mister Size-kondomer nå mye enklere og raskere tilgjengelig for mange apotek i Italia og kommer derfor også mye raskere til deg som kondombruker.

Vårt første apotek i Italia

Lenge før vi kjøpte den første apotekgrossisten i Italia, hadde et første apotek i Brunico i Sør-Tirol våre Mister Size-kondomer i sortimentet. Apoteket til Zieglauer Farmacia er vårt fyrtårn i det italienske apotekmarkedet, hvorfra din rette kondomstørrelse nå sprer seg mer og mer lokalt i Italia og er tilgjengelig for deg raskt og enkelt.

Mer informasjon til sluttkunder

Vil du kjøpe Mister Size på apoteket ditt? I tillegg til mange apotek i Tyskland, er dette nå også mulig i Italia. Bare spør på apoteket ditt, enten er kondomene dine allerede tilgjengelig lokalt, eller så kan apoteket bestille dem for deg. Hvis du har spørsmål, kan du også henvise ham til oss eller gi en lenke til nettsiden vår.

Informasjon til farmasøyter

Hvis du er farmasøyt og ønsker å inkludere våre kondomer i vårt sortiment, har vi satt sammen en egen side for deg med all informasjon, forsyningskilder og markedsføringsmateriell. Hvis du har spørsmål, kan du enten kontakte vår apotekgrossist eller kontakte oss direkte når som helst.

Kontakt for apoteksalg i Italia:
RÖSSLER SRL
Via Giotto-Str. 23
39100 Bolzano - Bolzano (Italia)

Telefon: 0039-0471-913317
Faks: 0039-0471-915054
E-post: info(at)roesslerpharma(dot)it

Mister Size
Flere varer

Gjør mer ut av det - med sexfantasier i din personlige mentale kino

Les Nå

En som ingen andre – hva de forskjellige penisformene handler om

Les Nå

Har folk mindre sex i dag?

Les Nå