Skip to main content

Våre kondomer er nå også tilgjengelig i Spania

Du leter etter kondomer i Spania. Oppdag nå våre første butikker med Mister Size i sortimentet på vår nye spanske nettside: www.mistersize.es

Kondomer i Spania

Spania står for sitt temperament og middelhavsglede. Standard kondomer, som bare kommer i en eller to størrelser, passer egentlig ikke inn der. Nyt nå helt bekymringsløs sex med kondomer i Spania med Mister Size. Med våre 7 kondomstørrelser og den ekstra tynne veggtykkelsen til Mister Size har du full følelse og kan rett og slett nyte samleie. MISTER SIZE kondomer er laget av høykvalitets naturgummilateks og oppfyller alle kvalitetsstandardene til et medisinsk produkt. På grunn av riktig størrelse gir de enda mer sikkerhet fordi ingenting glir eller trykker. Overbevis deg selv nå!

Kjøp Mister Size i Spania

Du kan for øyeblikket kjøpe riktig Mister Size-kondom i følgende butikker:

Ta kontakt for forhandlere

For den iberiske halvøya, dvs. for Spania og Portugal, har vi en salgspartner direkte for deg som lokal forhandler. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt vår salgspartner eller oss direkte. Vi har også gjort en omfattende samling bilder, informasjon og markedsføringsmateriell tilgjengelig for direkte nedlasting for forhandlere, som du kan finne i vårt forhandlerområde.

Vår salgspartner for Spania og Portugal:

SAINT SUAL SL
Calle del Ecuador 12
28850 Torrejon de Ardoz, Madrid
Spania +34 (0)917 42 03 13
www.saintsual.com

Mister Size
Flere varer

Ta på kondomet riktig – hvordan gjør du det uten å være plagsomt

Les Nå

Vennskap+, mingler, åpne relasjoner og polygami – hva handler de moderne relasjonsmodellene om?

Les Nå

Uansett hvor stor eller liten - jeg elsker penisen min

Les Nå