Skip to main content

De 12 beste erotiske nyttårsforsettene

Med disse 12 ideene kan du få sexlivet i gang i løpet av de neste 12 månedene. Bare sett sikte på én idé per måned!

Her er våre topp 12 sexy nyttårsforsett for mer moro i sengen:

 1. Mer Good Morning Sex: Etter en god natts søvn, hva er den beste måten å starte en ny dag på? Det stemmer – en liten gjetertime før man står opp. Slik sikrer du at mange flere dager starter dette året spent!
 2. Regelmessig sex før leggetid: En orgasme før leggetid sikrer både en god natts søvn og en perfekt avslutning på dagen! Ikke bare bør du følge denne resolusjonen hvis du ønsker en bedre natts søvn i det nye året, men det vil også bringe mer intimitet inn i forholdet ditt.
 3. Prøv til slutt rett kondom: Med rett kondom er det nesten som uten, du kjenner partneren din mye mer og trenger ikke bekymre deg for at kondomet skal gli av.
 4. Flere kyss: Intimiteten starter ikke bare på soverommet - ta mer tid til ville smooches også. Kanskje vil det utvikle seg flere fra det.
 5. Ingen flere unnskyldninger: De klassiske unnskyldningene er ofte: «Jeg spiste for mye!», «Jeg har vondt i hodet!» eller «Jeg hadde for mye stress på jobben i dag!» – Du har sikkert opplevd det selv Når det gjelder å unngå sex, det er lett å finne en unnskyldning. Dette er ofte ikke annet enn lamme unnskyldninger. Bryt det opp i år! Bli mer involvert med partneren din og nyt det vakreste i verden sammen mye oftere.
 6. Prøver ut flere nye ting: Hva med en spesiell leke eller noen eksperimenter med Kama Sutra, for eksempel? Et glidemiddeleller en massasje kan også piffe opp kjærlighetslivet ditt. Beviset på puddingen er i spisingen – vær vågal!
 7. Kos mer: Nyt mye mer intimt samvær med partneren din – ta initiativet! Dette kan gi forholdet ditt mye mer fart. Vil du ha mer nærhet trenger du ikke alltid være naken, kosing er også fint for to i sofaen med en fin film.
 8. Mer egenkjærlighet: Vær mer forsiktig med at dine behov ikke blir neglisjert. Hver orgasme er bra for ditt velvære, så unn deg selv denne gleden oftere - enten alene eller som et par!
 9. Flere komplimenter: Et vennlig ord skader aldri og kan bidra til å sette farten tilbake i forholdet ditt. Bare gi partneren din et kompliment en gang om dagen - det vil være verdt det!
 10. Lær å strippe: Det er sjelden en liste over nyttårsforsetter uten punktet «Mer sport». I dette tilfellet kan du for eksempel lære poledance og dermed kombinere sport og erotikk. I tillegg til forbedret kondisjon sikrer du også mer variasjon på soverommet.
 11. Romantisk måltid: Har du noen gang forberedt partneren din et deilig måltid som en overraskelse? Et romantisk måltid trenger ikke å ha en grunn, bare overrask partneren din med en middag med levende lys, for eksempel.
 12. Rydd i skapet: Klærne bidrar også til erotikken i forholdet ditt, så du må virkelig ta grep, ordne opp i de gamle kjærlighetsmorderne og utstyre deg med nytt undertøy. Alle som finner seg attraktive utstråler det.

Tren mer, røyk mindre, spis sunnere...

Sport og å leve sunnere er nok klassikerne når det kommer til gode forsetter for det nye året. Og du har sikkert prøvd dem alle minst én gang. Men, hånden på hjertet – hvor mange ganger holdt du egentlig ut? Vanligvis går det ikke en gang en måned før de gode intensjonene blir kastet over bord igjen. Maten din er som den pleide å være, og du har allerede gitt opp sporten igjen. Så kanskje nyttårsforsettene ikke var attraktive nok til å holde seg til. Kanskje du virkelig liker noen av ideene våre og synes det er mindre vanskelig å holde fast ved dem. Hvis du bestemmer deg for å sette i gang sexlivet, øker du sjansene for en spennende tid full av erotiske eventyr.

Hvis du har andre gode ideer, kan du gjerne kontakte oss. Som alltid, vær trygg og ikke glem kondomene dine.

Mister Size
Flere varer

Ta på kondomet riktig – hvordan gjør du det uten å være plagsomt

Les Nå

Vennskap+, mingler, åpne relasjoner og polygami – hva handler de moderne relasjonsmodellene om?

Les Nå

Uansett hvor stor eller liten - jeg elsker penisen min

Les Nå