Skip to main content

Hvordan gjøre valentinsdagen til en dag å huske

Valentinsdagen er rett rundt hjørnet. Gjør deg klar for mange samtaler om kjærlighet, forhold og alt som er relatert til sex. Enten du vil tilbringe Valentinsdagen koselig hjemme eller feire på favorittrestauranten din, er det alltid nye måter å gjøre kvelden ekstra spesiell på. Vi vet at det å planlegge den perfekte kvelden ofte kan føles skremmende, så vi er forpliktet til å hjelpe deg med å gjøre kvelden din til en minneverdig. Vi har samlet noen tips til deg om hvordan du kan gjøre Valentinsdagen til en uforglemmelig dag.

Vær forberedt

Det er ingen tilfeldighet at Valentinsdagen 14. februar sammenfaller med kondomdagen, da det er den perfekte anledningen til å minne alle på hvor viktig det er å bruke kondom for å ha trygg sex. Vi vet at det ikke er noe verre enn å innse i det øyeblikket at du har gått tom for det rette kondomet eller ikke bruker kondomet i riktig størrelse. Derfor er det viktig å være forberedt på å gjøre Valentinsdagen til et uforglemmelig øyeblikk.

Hvis det er en stund siden du har målt penis for riktig kondomstørrelse, eller hvis du aldri har målt og vanligvis strekker deg etter "vanlige kondomer" og håper på det beste - nå er det perfekte tidspunktet å gjøre det. Én kondomstørrelse passer ikke alle! Når det kommer til å bruke kondom, kan det å få feil størrelse føre til en hel rekke problemer, fra å skli av til å rive seg til å føle seg stram og ukomfortabel – alt dette kan føre til et mindre tilfredsstillende sexliv og en høyere risiko for å bli smittet. en seksuelt overførbar infeksjon eller å bli gravid. Derfor tilbyr vi syv forskjellige størrelser slik at du kan bruke riktig kondomstørrelse for et bekymringsløst og trygt sexliv. Tross alt er riktig passform av kondomet nøkkelen til en god seksuell opplevelse.

Bestem kondomstørrelsen nå

Valentinsdagen er kondomdagen

I 2009 etablerte det USA-baserte AIDS Healthcare Foundation Condom Day for å øke bevisstheten om viktigheten av kondomer, forbedre utdanning og fremme kondombruk. Handlingen er ment å øke bevisstheten om sikker sex og dermed dempe spredningen av HIV.

Kondomdagen har derfor blitt arrangert årlig siden 2009 samtidig med Valentinsdagen 14. februar.

Forberedelser til hjemmet

Når det kommer til en uforglemmelig valentinsdagskveld, er det rammen som teller – ikke bare setter den den rette stemningen, men den kan gjøre en ganske vanlig kveld til et virkelig uforglemmelig øyeblikk. Derfor bør du tenke på hvordan du vil huske denne kvelden og hva partneren din setter pris på. Her er noen av de vanligste måtene å lage en romantisk kveld på:

  • På Valentinsdagen, sørg for at soverommet føles koselig og avslappende - dette kan bety å rydde ut på forhånd eller legge bort tøyet som kanskje allerede hoper seg opp på kommoden.
  • Hvis du for eksempel vet at partneren din har et duftlys du liker best, kjøp det på forhånd slik at det er klart for en romantisk kveld.
  • Hold ting ryddig: Sørg for at alt du planlegger å bruke er innen rekkevidde, enten det er massasjeolje, glidemiddel eller kondom i riktig størrelse - du vil ikke at romantikken skal forkortes fordi du leter etter noe viktig.
  • Pass på at det ikke er distraksjoner. Hold alle telefoner ute av soverommet - du vil ikke bli oppslukt av overlegen seksuell nytelse og så begynner telefonen å ringe. Du kan også ha kjæledyr og bør holde dem ute av soverommet - uansett hva det er, er planlegging av mulige distraksjoner en god måte å sikre at kvelden blir så minneverdig som mulig.

Gjør det lekent

Lidenskapelig, lystig og leken - tre ord som skal beskrive ethvert sexliv. Vi vet imidlertid at det kan være altfor lett å falle inn i en seksuell brunst som har mistet det lekne aspektet. Hvis det gjelder ditt nåværende sexliv, kan det være på tide å tenne den magiske gnisten på nytt. Her er noen måter å gjøre valentinsdagsexen mer leken på.

Tilsett glidemiddel

Smøremiddel er en av de enkleste måtene å gjøre sex mer leken på. Det hindrer ikke bare sex fra å føles ubehagelig når det føles litt tørt der nede, men kan også forbedre ulike stillinger, kan brukes sammen med sexleketøy og kondomer, og skape nye og hyggelige opplevelser.

Oppdag glidemiddel nå

Prøv nye stillinger

Hvis du føler at du er i samme posisjon om og om igjen i sexlivet ditt, så er det kanskje på tide å eksperimentere med noe nytt. Med hundrevis av sexstillinger vil du bli bortskjemt med valg når det kommer til å skape uforglemmelige øyeblikk. Ikke bare vil du oppleve mer seksuell nytelse, du vil ha mye mer moro når du manøvrerer deg inn i alle slags posisjoner og vinkler. Noen av favorittposisjonene våre er: omvendt cowgirl, den stillestående ballen og skjeposisjonen.

Plage

Et uforglemmelig øyeblikk og et tilfredsstillende sexliv inkluderer også forventningen og spenningen som bør gå foran orgasme. Erting er en av de beste forspillsteknikkene du kan bruke - det bygger ikke bare spenning og opphisselse, men øker også bånd og intimitet, og oppmuntrer til eksperimentering med hverandres erogene soner. Det er mange forskjellige måter å erte partneren din på. Hvis du er ny til erting, prøv denne Valentinsdagen i år:

Begynn med å sakte stryke og kysse partnerens nakke og observere hvordan partneren din reagerer. Du kan også bruke bind for øynene for å øke opphisselsen og opplevelsen. Partneren din vet da ikke hvilke områder du vil ødelegge og er full av spenning og forventning. Beveg deg deretter sakte nedover kroppen ved å bruke munnen, tungen og pusten for å ta på og vekke eller kile forskjellige områder, og se når partneren din spenner seg mens han eller hun føler at du går dypere og dypere til du lukker deg fra kjønnsorganene. Her kan du sakte begynne å stimulere kjønnsorganene med munnen - hvis du vil øke spenningen og spenningen kan du stoppe like før partneren din får orgasme og prøve noe annet en stund for å utsette klimakset ytterligere og for å holde spenningen høy i en periode lengre tid.

Mister Size
Flere varer

Ta på kondomet riktig – hvordan gjør du det uten å være plagsomt

Les Nå

Vennskap+, mingler, åpne relasjoner og polygami – hva handler de moderne relasjonsmodellene om?

Les Nå

Uansett hvor stor eller liten - jeg elsker penisen min

Les Nå