Skip to main content

Kondomet på de 12 mest populære andre språkene

Sommerferien kan komme, med vår liste er du perfekt forberedt på hver hete flørt selv på ferie.

Ferien din kan komme!

Som alltid er sommeren en populær reisetid. De varme temperaturene gjør deg ikke bare i godt humør, men bidrar også til den ene eller andre ferieflørten. Vi har oversatt ordet kondom til de 12 beste språkene slik at du ikke er målløs i det avgjørende øyeblikket, og du kan tenke på sikkerhet selv når det er over 30 grader i skyggen:

 1. Fransk – péservatif: Følger du kjærlighetens språk, bør du selvfølgelig alltid være forberedt på alle eventualiteter, uansett om du skal på ferie i innlandet, til Middelhavet eller til Atlanterhavskysten!
 2. Spansk – condón: Enten du er i nattelivet på Mallorca eller på stranden i Barcelona – du bør også ha med deg kondomer i Spania eller kunne kjøpe dem når det blir varmt.
 3. Gresk – προφυλακτικό (profylaktikó): For å være godt forberedt på alt på ferie i Hellas bør du gjøre deg kjent med dette ordet. Da står ingenting i veien for en ferieflørt under den greske solen!
 4. Kroatisk – kondom: Det kroatiske Adriaterhavet er fantastisk vakkert og feriebekjentskap blir raskt gjort! Så lær deg det riktige ordforrådet raskt!
 5. Svensk - kondom: I flertall er det "kondomer". Ordforrådet er derfor ikke vanskelig å huske selv på ferie i Skandinavia.
 6. Dansk – kondom: Ting kan bli varmt i nord også, og vokabularet er heller ikke så vanskelig å huske!
 7. Nederlandsk – condoom: I Holland er det noen ganger til og med spesialbutikker som spesialiserer seg på kondomer, ingenting står lenger i veien for å kjøpe kondomer.
 8. Thai – ถุงยาง (T̄hung yāng): Sikkerhet skal alltid komme først, selv i tropiske strøk.I tillegg til å kjøpe kondomer lokalt, kan du selvfølgelig også ta med deg de rette kondomene!
 9. Tyrkisk – prezervatif: Et hett eventyr på Bosporos eller ved Middelhavet? Kunnskap om fremmedspråk står ikke i veien!
 10. Ungarsk - Óvszer:Du kan også nyte ferien ved Balatonsjøen, hvis du går tom for kondomer kan du kjøpe noen.
 11. Bulgarsk – презерватив (prezervativ): Ved Svartehavet er det varmt! Din sikkerhet bør ikke neglisjeres på grunn av dette.
 12. Engelsk – condom: Engelsk forstås i store deler av verden. Med "condom" kan du hjelpe deg selv nesten overalt.

Du ønsker også å kjøpe Mister Size-kondomer i ditt ferieland, du finner de riktige butikkene på de respektive landssidene. Mister Size er dessverre ikke alltid tilgjengelig lokalt, så hvis du vil være på den sikre siden, ta med deg en pakke kondomer på ferie.

Mister Size
Flere varer

Ta på kondomet riktig – hvordan gjør du det uten å være plagsomt

Les Nå

Vennskap+, mingler, åpne relasjoner og polygami – hva handler de moderne relasjonsmodellene om?

Les Nå

Uansett hvor stor eller liten - jeg elsker penisen min

Les Nå