Skip to main content

MISTER SIZE-historien - visjonen om den perfekte kondomopplevelsen

Hånden på hjertet: Hvilken mann liker egentlig kondomer? Sannsynligvis knapt noen. Selv grunnleggeren av selskapet, Jan Vinzenz Krause, var ikke fornøyd med det før nå. I apoteket er det kun standardstørrelser. Kondomet er litt av et ork for å beskytte deg selv og partneren din mot smittsomme sykdommer, for å forhindre uønsket graviditet - men god gammel gummi regnes vanligvis som en nytelsesmorder. Slakk forbi. Så vi i Vinergy gikk på jakt etter det perfekt passende kondomet uten å begrense nytelsesopplevelsen. Resultatet av vårt søk er MISTER SIZE.

Slik ble Mister Size til

Det hele startet med en tanke: hvorfor bruker vi egentlig sko i riktig størrelse, men ikke kondomer? Med Jan Vinzenz Krause, oppfinneren av MISTER SIZE, har alt alltid måtte passe perfekt. Det bør være det samme med kondomer. Ideen ble født: kondomer i riktig størrelse!

2001 - Første nettbutikk med kondomsøker

I 2001 grunnla Jan nettbutikken Vinico, som fortsatt hjelper kondombrukere med å finne riktig kondom via kondomsøkeren.

Nettbutikken for de rette kondomene ble raskt godt kjent i Tyskland. Tallrike medieoppslag (f.eks. i Focus, Men's Health) og medieopptredener som Kai Pflaume bidro til hans beryktethet i Tyskland. Gjennom samarbeidet med Bravo, ProFamilia og den amerikanske sexforskeren David Schnarch, fikk Jan ambassadører for temaet. Samtidig har måten å få folk til å interessere seg for faget blitt mer sofistikert. For eksempel ble det laget måleverktøy som kondomstørrelsen, som menn enkelt kan bestemme størrelsen deres med. Visjonen om å overbevise flest mulig mennesker over hele verden til å bruke de riktige kondomene ble mer og mer konkret.

2008 - Utvikling av kondomer i første størrelse

I 2008 ble kravet om et perfekt passende kondom virkelighet: i Axel Roth (R&S Consumer Goods GmbH), den erfarne kondomprodusenten, møtte Jan forretningspartneren og produsenten som delte ideen med ham og fikk MY.SIZE produsert i høyeste grad kvalitet og i 7 kondomstørrelser. My.Size ble ikke bare solgt i nettbutikken vår Vinico, men vi hadde også eksklusive distribusjonsrettigheter for My.Size i Tyskland og noen andre land frem til slutten av 2020.

2019 - Evolusjon til Mister Size

At kondomer skulle passe perfekt var ikke lenger nok for Jan. Påstanden om at sex med kondom er like bra som uten kondom gjorde at Jan fortsatte å jobbe med enda bedre kondomer. Jan kunne vinne verdens største kondomprodusent Karex for sitt prosjekt. Karex hevder å være en pioner på kondommarkedet når det gjelder utvikling, kvalitet og bærekraft og produserer kondomer for kjente kondommerker over hele verden. Så den rette partneren for å få utviklet best mulig kondomer.

Utallige diskusjoner med kunder og forhandlere har bidratt betydelig til etableringen av MISTER SIZE-kondomer, som kom på markedet i 2019. 20 års erfaring med størrelse kondomer og all vår lidenskap har gått inn i MISTER SIZE! MISTER SIZE er ikke bare tilgjengelig i 7 størrelser, den er også fantastisk realistisk.

Tadaa! Hvis du ikke har følt deg MISTER SIZE ennå, kan du lese om det her...

MISTER SIZE er kondomet som ser ut som et kondom, beskytter som et kondom - men som ikke føles som et kondom i det hele tatt når det er i bruk. Hvorfor? Fordi menn og kvinner føler nesten ingenting av det. Den er tynn. Så tynn at den nesten er usynlig - bare 0,05 millimeter. Et snev av ingenting og fortsatt utstyrt med all den sikkerheten du trenger for å konsentrere deg fullt ut om partneren din og hans intime ønsker under hot elskov.

Men ikke bare den forsvinnende lille tykkelsen er en merkbar gledesøkning: MISTER SIZE er tilgjengelig i syv forskjellige størrelser- tross alt er hver manns beste stykke også veldig individuelt. Kondomene våre legger seg perfekt mot den erigerte penis og smelter sammen til en behagelig enhet med den. Sokker eller hansker finnes også i flere størrelser slik at de ikke klemmer eller er for brede og mister grepet. Ulike kondomstørrelser er bare så logiske som de er konsistente. Selv å måle omkretsen med MISTER SIZER er en spennende affære. Å ta på seg det perfekt passende kondomet blir en spennende del av elskov. Tidligere var det å strekke seg etter et kondom synonymt med et nytelseshull - i dag innser menn og kvinner raskt at det oblattynne og perfekt tilpassede kondomet er nøkkelen til bekymringsløs nytelse.

Du kan unne deg grenseløs ekstase uten frykt for at kondomet glipper, sprekker eller til og med mister det. Felix og Nora, et par fra Wittenberg, har prøvd MISTER SIZE – og vil ikke elske hverandre uten. «Vi kan slippe oss løs – og ha det gøy med livet vårt», sier de to. "Hodet mitt er i skyene når det kommer til sex, ikke prevensjon," skrev en annen kunde. Å bruke MISTER SIZE garanterer akkurat det – du kan hengi deg til kjærligheten, kondomet gjør resten.

Vårt kreative team fra Vinergy-gruppen av selskaper er konstant på utkikk etter innovative ideer, etter kriblende nyheter som lover enda mer nytelse og en høyere erotisk faktor. Skal du ha god sex, må du kunne slippe tankene fritt – det var utgangspunktet. For selskapets grunnlegger Jan Vinzenz Krause dreide alt seg for eksempel om kondomer helt fra tidlig alder.Selv på barnerommet i foreldrenes hus i Bonn drev han en postordre på nett med kondomer og ga råd om alt som har med kondom å gjøre. . Å strekke seg etter kondomet burde bli en selvfølge – uten psykisk press, uten frykt, uten indre bremser. Det som lenge ble ansett som et håpløst forsøk er nå virkelighet med MISTER SIZE.

Målet vårt er å gjøre det mulig for alle – uansett hvilken form – å ha sitt livs beste sex, selv med kondom. Vi jobber kontinuerlig med dette og ser frem til eventuelle tilbakemeldinger. Så ta gjerne kontakt med oss når som helst hvis du har spørsmål, forslag eller forslag til forbedringer.