Skip to main content

De 12 beste datingtipsene for sommeren

Sommeren er den beste tiden å flørte. Dagene er lengre, nettene er kortere og folk er generelt mer avslappede og spente. Så hvis du leter etter en flørt så er du på rett sted. I denne artikkelen vil vi dele de 12 beste datingtipsene for sommeren med deg. Med disse tipsene vil du garantert lykkes og ha det mye moro.

Enten singel eller i fast partnerskap

Ved første øyekast kan flørtetipsene våre for sommeren virke hovedsakelig interessante for single som er på jakt etter et nytt bekjentskap, men par kan også ha nytte av dem. Partneren din vil også bli glad hvis du bruker noen av tipsene og flørter litt med ham, dette vil holde forholdet ditt friskt og spennende:

 1. De riktige klærne: Kle deg til sommer og fritid, men pass på å ikke være for avslørende.
 2. Smil og øyekontakt: Smil mye og hold øyekontakt når du snakker med noen.
 3. Kroppsspråk: Vær oppmerksom på kroppsspråket ditt og prøv å fremstå som åpen og vennlig. Vis hvor glad sommeren er for deg.
 4. Samtale: Hold samtalen livlig og interessant, men unngå å avsløre for mye om deg selv eller bare snakke om deg selv.
 5. Vis interesse: Vis interesse for den andre personen og spør dem om deres hobbyer og interesser.
 6. Komplimenter: Komplimenter den andre personen, men pass på å ikke overdrive det.
 7. Humor: Vær morsom og prøv å få den andre til å le.
 8. Prøv noe nytt: Har du alltid hatt lyst til å ta en quad-turné eller prøve en ny sport? Å prøve ut nye ting som sport eller action er en fin måte å få nye venner på! Her kan du ofte enkelt finne muligheter for en liten flørt.
 9. Vær tro mot deg selv: Det er viktig at du alltid forblir deg selv og ikke later som. Ingen liker skryter eller løgnere. Vær ærlig og autentisk, og med den rette personen vil du vanligvis ha en god samtale helt alene.
 10. Husk: Introduser deg selv med navnet ditt, slik skaper du en form for nærhet og tillit og er ikke hvem som helst. Pluss, kanskje du vil bli husket og mer vil komme ut av det.
 11. Åpne øynene: Bruk sommeren og hold øynene åpne på veien og møt nye interessante mennesker for en flørt. Bare prøv å få kontakt med øynene dine, for ofte er et dypt blikk etterfulgt av et smil nok til å trekke oppmerksomhet til deg selv. Studier har vist at du bør holde øyekontakt i minst 2 sekunder slik at den andre personen kan forstå intensjonene dine.
 12. Ikke mist motet: Selv om det ikke går, ikke mist motet. Flørting er et spill og det trenger ikke bli til kjærlighet med en gang. Ikke alle forsøk vil være et direkte treff. Så ikke la det ødelegge ditt gode humør og nyt sommeren.

Med våre tips kommer du garantert ganske enkelt gjennom flørtesommeren. Men husk alltid: Hvis du ønsker å utdype et bekjentskap, så vær alltid oppmerksom på din sikkerhet og husk å alltid ha med deg de riktige kondomene.

Kjøp kondomer nå

Mister Size
Flere varer

God sex trenger ikke være perfekt

Les Nå

Pillen - egentlig den rette veien til likestilling i sex?

Les Nå

Kondomer og glidemiddel – dette er hvordan sex går som smurt

Les Nå