Skip to main content

Lansert i Storbritannia og ny engelsk nettside

Vi er glade for at Pasante Healthcare har startet salg som distributør for Storbritannia og er tilgjengelig for alle forhandlere i Storbritannia. Med dette ble den engelske nettsiden lansert som en informasjons- og salgsplattform for MISTER SIZE på øya. Oppdag nå vår nye nettside og all informasjonen du trenger om kjøpsalternativene dine på www.mistersize.co.uk.

Kondomer i Storbritannia

Selv om du noen ganger kan få kondomer gratis fra NHS i Storbritannia, er disse standardkondomer. Med Mister Size har du valget mellom 7 kondomstørrelser og får ditt kondom som passer perfekt. I tillegg er Mister Size spesielt tynn og føles derfor ekte, men like trygg som et standard kondom. Å være den perfekte størrelsen kan til og med gjøre den tryggere siden den ikke lenger glir av hvis kondomet er for stort. Hvis kondomet ditt er for lite, trekker det sammen penis, du føler deg mindre og kondomet rives lettere. Så det er verdt å bruke Mister Size-kondomer, du vil merke forskjellen.

Hvor kan du kjøpe Mister Size

Følgende butikker vil være til stede ved starten av Mister Size i Storbritannia:

Ta kontakt for forhandlere

Du er forhandler i Storbritannia og ønsker at våre Mister Size-kondomer skal leveres avgiftsfritt og raskt. Ta så kontakt med vår salgspartner for Storbritannia direkte:

ABS Holdings

Spring Lane
Forest Gate
Ringwood, UK BH24 3FH
United Kingdom
+44 (0) 1202 868 511

https://www.absholdings.com/brand/mister-size

 

Mister Size
Flere varer

God sex trenger ikke være perfekt

Les Nå

Pillen – egentlig likestilling i sex?

Les Nå

Kondomer og glidemiddel: dette er hvordan sex går som smurt

Les Nå