Skip to main content

Mister Size italiensk nettsted online

Du kan også kjøpe Mister Size-kondomer i stadig flere butikker i Italia, derfor supplerer vi nå vårt sortiment med en italiensk nettside. Les nå all informasjon om våre kondomer og dine lokale leverandører på italiensk: www.mistersize.it

Kondomer i Italia

Italia, med rundt 60 millioner innbyggere, står for kultur, god mat og livsglede. Nå kan du også nyte den rett og slett rene følelsen av å passe kondomer i Italia. Siden sko ikke bare kommer i én eller to størrelser, er Mister Size-kondomet ditt ekstra tynt og føles ekte og kommer i 7 forskjellige kondomstørrelser. Så størrelsen din er absolutt inkludert. I tillegg til mer følelse ved samleie, sikrer dette også optimal sikkerhet ved bruk av kondom, kondomet ditt glir ikke lenger av om det passer og det klyper heller ikke. Dette er hvordan behagelig sex fungerer med MISTER SIZE kondomer!

Butikker med Mister Size i Italia

I Italia kan du allerede kjøpe Mister Size i blant annet følgende butikker:

Informasjon til forhandlere

Du er en kommersiell forhandler og er interessert i å utvide ditt sortiment med våre produkter. Ta gjerne kontakt med en av våre lokale grossister i Italia eller kontakt oss direkte via vår forhandlerside. Der finner du også omfattende bilde- og markedsføringsmateriell for direkte nedlasting. Velg Mister Size-kondomer nå og gi kundene dine et høykvalitetsprodukt som har blitt svært godt vurdert av kundene.

Mister Size
Flere varer

God sex trenger ikke være perfekt

Les Nå

Pillen – egentlig likestilling i sex?

Les Nå

Kondomer og glidemiddel: dette er hvordan sex går som smurt

Les Nå