Skip to main content

Genital piercing og trygg sex med kondomer - er det mulig?

Finn ut hva du må vurdere for å kunne forebygge trygt med intime smykker og alltid være beskyttet på best mulig måte.

Tenk nøye gjennom beslutningen om å ta en piercing

Som alltid, tenk først og deretter handle, så i dette tilfellet får du gjort piercingen. Ifølge undersøkelser øker en genital piercing selvfølelsen og forbedrer sexlivet.I tillegg er kjønnssmykker et skikkelig blikkfang for mange. Dette er en av grunnene til at mange synes intime smykker er så attraktive. B. forskjønne brystvortene, klitoris, kjønnsleppene, penis eller pungen. Et bredt utvalg av materialer brukes, men for det meste metallplugger, ringer eller stenger. Ved økt oralsex bør det også bemerkes at piercing av tungen eller leppen også kan ha innvirkning.

Hvis du ønsker å forskjønne en av disse intime delene av kroppen din, bør du ikke bare finne ut på forhånd hvilke piercingmetoder eller varianter som er tilgjengelige, men også hvilke konsekvenser og risikoer som er for deg personlig og for din sikkerhet resulterer i seksualitet .

Økt risiko for infeksjon

Noen piercinger, for eksempel en pungpiercing (Hafada), øker risikoen for å pådra seg seksuelt overførbare sykdommer. Denne typen piercing skaper et nytt hull i intimområdet som ikke kan beskyttes med kondom. Så forsiktighet er nødvendig her og piercingen må kanskje dekkes med et spesielt plaster før samleie.

Det riktige valget av intime smykker

I utgangspunktet skal det være klart at kondomer er følsomme for metall eller skarpe gjenstander. I utgangspunktet bør du være veldig forsiktig med kjønnspiercing, ingen kondom vil garantere deg beskyttelse her. Så det er best om du fjerner smykkene dine før samleie, dette gjelder selvfølgelig spesielt hvis piercingen din har følgende egenskaper:

  • edgy
  • spiss
  • krydret
  • ujevn

Hvis piercingen er glatt og rund kan det fortsatt være greit, men det er fortsatt økt risiko for avrevet kondom. Her må du selv veie risikotoleransen din.

I utgangspunktet gjelder følgende: valget av dine intime smykker og din personlige vilje til å ta risiko er avgjørende. Ja, sex med intimpiercing og kondomer er mulig, men det er ingen garanti for fullstendig sikkerhet.

Mister Size
Flere varer

God sex trenger ikke være perfekt

Les Nå

Pillen – egentlig likestilling i sex?

Les Nå

Kondomer og glidemiddel: dette er hvordan sex går som smurt

Les Nå