Skip to main content

Gjør mer ut av det - med sexfantasier i din personlige mentale kino

fem ideer for et tilfredsstillende kjærlighetsliv

Går sex bra og er det på tide med en liten boost? Har du lyst til å prøve noe nytt – men vet ikke helt hvordan? Eller vil du bare skape noen få sensuelle øyeblikk på egen hånd og nyte dem fullt ut? Slå deretter på hodekinoen igjen og la deg rive med av dine mest hemmelige fantasier. Her er noen spennende ideer og tanker.

Er du sint på noen eller klarer du ikke å slå av? Gå på kino i hodet ditt...

Den personlige kinoen i hodet ditt er absolutt gull verdt – også i hverdagen. For eksempel når den nye sjefen din er utrolig opprørt og du ser for deg at du kaster smoothien over hodet hennes. Eller hvordan bussjåførens dekk sprekker akkurat i det han er i ferd med å trekke seg fra deg. I hodet vårt kan ting bare gå annerledes et øyeblikk og blidgjøre dagen vår. Enten med litt hevnfantasi eller tanken på en eventyrferie mens vi sitter i den kjedelige obligatoriske forelesningen.

Og hodekinoen er også ganske kul under sex. Fordi det viser oss nøyaktig hva som tenner oss - mye mer enn i noen porno. Og hjelper oss å komme bedre inn eller rett og slett å skifte opp et gir. Hvis du ikke allerede har gjort det, prøv det!

Hvilke filmer vises i hovedkinoen? – De mest populære sexfantasiene

Vi kan selv bestemme når som helst hva som foregår på kinoen vår. Så unn deg selv filmene du liker og som er bra for deg. Når det kommer til glitrende erotikk, er det noen få sexfantasier som er veldig populære. La deg inspirere av dem:

Sex med fremmede

Mange mennesker liker å forestille seg at de har sex offentlig – kanskje med et mystisk nytt bekjentskap. For eksempel i et spontant møte i en sidegate, mens du jogger i parken eller på diskotoalettet. Ikke rart - det er tross alt noe spennende ond ved det, og et uventet eventyr høres generelt ganske spennende ut. Om du ønsker det i virkeligheten er et annet spørsmål. Men som en liten film for hodet kino absolutt å anbefale.

Et eventyr med dominans og hengivenhet

I hvert fall siden «Shades of Grey»-dominans og bondage-spill vekker stor lyst utenfor BDSM-scenen. Se for deg at du gir deg selv helt til partneren din, og de bestemmer hva du skal gjøre. Kanskje til og med bundet helt urørlig i en ganske varm stilling. Du bestemmer selv hvor langt du vil gå...

Sex med stjerner eller "respektører"

Den hete kjærlighetsaffæret med favorittstjernen din, sjefen din, professoren din er også spennende. Den som noen gang har utløst uventede følelser i deg - i din personlige mentale kino kan du la dine ønsker løpe fritt og nyte eventyret i tankene dine. Det kan til og med fungere med den faktisk forhatte sjefen, som 25 år gamle Isa avslørte til Cosmopolitan.

Trekanten eller gruppesex

Å bli tatt av flere partnere samtidig er faktisk en ganske vanlig fantasi. Selv om de fleste av dem aldri ville prøve det i det virkelige liv. Men i det minste ideen om å bli kjærtegnet av flere hender og munner og føle alle de vakre mulighetene for sex på samme tid ... liksom hot!

Og? Går fantasiene dine allerede igjennom hos deg? Så la deg gå og nyt showet...

Når den siste bindingen avsluttes, innser jeg plutselig: det er ingen vei tilbake nå. Jeg er fullstendig prisgitt hans nåde. Og samtidig er det denne frekke nysgjerrigheten i meg: Hva skal han gjøre med meg nå? det kribler i kroppen, og det gjør jeg. Jeg venter, anspent. Det føles som en evighet. Og når hendene hans endelig glir oppover lårene mine, føler jeg at..."

Må jeg ikke føle skyld hvis jeg tenker på noe annet under sex? Og er fantasiene mine egentlig normale?

Som med så mange ting i livet, er det selvfølgelig ofte bekymringer når det kommer til personlig mental kino: Er det ikke hensynsløst overfor partneren min hvis jeg tenker på noe annet under sex? Eller verre, til noen andre?

Og visst, det kan føles rart - kanskje til og med litt som om vi er utro mot den andre. Helt til vi blir klar over hvorfor vi i det hele tatt slår på kinoen: å komme oss i gang og blokkere andre dumme tanker. For det er absolutt hyggeligere å gi seg opp med hete fantasier i hodet enn å tenke på stresset på kontoret eller den lenge forfalte selvangivelsen under sex. Eller hva mener du? Så lenge du elsker partneren din og ikke allerede tenker på noen andre, er små eventyr i tankene dine helt fine. Dere vil begge ende opp med å ha bedre sex som et resultat.

Det samme gjelder forresten fantasiens natur – uansett hvor vanskelig eller merkelig den kan virke ved første øyekast. I hodekinoen kan vi leve ut alt vi ikke vil tillate oss selv i det virkelige liv. Vi trenger ikke ha noen skrupler eller dårlig samvittighet. Selv ideer som å bli voldtatt av en innbruddstyv er mye mer vanlig enn de fleste tror. Og hvis du synes ideer er varme som andre kan finne grove? Hva så! Tross alt er det hodekinoen din og du bestemmer programmet. Uten irriterende tabuer. Så lenge dyr og barn er utelatt, er stort sett alt bra. Så nyt dine hemmelige fantasier og ikke bekymre deg for hva andre kan tenke om dem. De har ofte sine egne skitne fantasier som de aldri ville fortalt.

"Når forelesningen er over, reiser alle seg og forlater forelesningssalen. Plutselig kjenner jeg en hånd på brystet mitt, som brått tvinger meg til å stoppe. Jeg har fortsatt et ord å si til deg. Professoren vår ser på meg med streng se og bena mine føles plutselig smørmyke. Handler det om essayet? Jeg skulle ikke ha skrevet det så provoserende. Men så sier hun: Jeg likte veldig godt det du skrev. Og gjorde meg nysgjerrig. Det er denne også Noe jeg ville liker å diskutere med deg videre..."

Og hvis fantasien alene ikke er nok...?

Noen ganger ønsker vi å gå et skritt videre og prøve ut sexfantasiene våre i det virkelige liv. Det er ikke så vanskelig - det er tross alt mange andre mennesker som har det på samme måte. Du kan finne passende lekekamerater for dine ideer via datingplattformer hvis du kommuniserer dine ønsker tydelig. Noen ganger helt uventet i baren, i supermarkedet eller i ditt eget forhold, så snart det endelig er sagt. Det eneste viktige er at du er enig på forhånd. Slik at det er tydelig hva du ønsker og hvor det går grenser. Og i fantasien kan de lett falle ved siden av, men i det virkelige liv gjelder selvfølgelig alltid følgende: ikke glem kondomer.

"Han tar tak i meg med de store hendene sine og dytter meg mot veggen. Vi kysser mens jeg famler etter glidelåsen på jeansen hans og tar ham til slutt. Jeg liker det jeg føler da. Han drar opp kjolen min og trenger inn i meg. Et øyeblikk siden var jeg redd for at noen kunne se på oss. Nå ansporer tanken meg enda mer..."

Mister Size
Flere varer

God sex trenger ikke være perfekt

Les Nå

Pillen - egentlig den rette veien til likestilling i sex?

Les Nå

Kondomer og glidemiddel – dette er hvordan sex går som smurt

Les Nå