Skip to main content

En som ingen andre - hva de forskjellige penisformene handler om

Hver person er forskjellig. Dette vises ikke bare på gaten, men også i sengen. Nemlig når klærne faller og mannen avslører hvordan hans beste stykke er bygget. Eller for å si det på en annen måte: Hvilken form på penis har han. Fordi noen tror at du ikke bare kan lese oppførselen under sex, men også trekke konklusjoner om karakteren. Så nå Tacheles: Er det virkelig sant? Og hvilke penisformer er det uansett?

Hvilke penisformer er det? Og hva betyr de?

Hvordan nøyaktig de forskjellige penisformene kalles avhenger alltid litt av hvem du spør. I sin «Penis Book» skiller den belgiske psykologen og sexforskeren Goedele Liekens først og fremstmellom fire former – og har en konkret idé om typen mann bak dem:

Liten, men smart: "Pilen" - også kalt "Dietrich"

Liekens beskriver en "pil" som en penis som er bygget ganske liten og tynn og har faste, glatte testikler. Denne formen kalles også "Dietrich" av andre, som faktisk passer mye bedre. Fordi den mindre størrelsen kanskje ikke har wow-effekten til en stor penis, men den tilbyr noen fine alternativer under sex.

Mannen bak denne penisformen regnes som en god elsker - blant annet fordi du sannsynligvis vil prøve hardere med en mindre penis og er mer villig til å eksperimentere for å gjøre partneren din virkelig glad. I tillegg bør menn med en "pil" være empatiske og gode lyttere.

Perfekt for sengen: "spydet" eller "boret"

Menn bevæpnet med et spyd gjør et godt visuelt inntrykk med en lang, velproporsjonert penis og stramme testikler og vekker sjelden følelsen: "Men det kan være lengre..." Spydet svinger ofte til venstre eller høyre - men han vet hvordan du bruker det dyktig.

Så ideell for seng, men for et langvarig forhold, anses "spydet" eller "boret" som ekstremt uegnet. På grunn av utstyret hans har han en enkel jobb - og derfor er det ganske vanskelig for ham å forplikte seg og deretter forbli trofast. Noe som er synd, for ellers er den den perfekte følgesvennen for alt som er gøy.

Stor og vedvarende: pinnen

"Køsen" er penisformen med wow-effekten fordi den er betydelig lengre og tykkere enn alle de andre. Bæreren anses å være ekstremt utholdende og liker å ha overtaket - både i sengen og i forhold generelt. Til gjengjeld er han en lojal følgesvenn, kan ta godt vare på huset og sies til og med å være en god danser. Størrelsen på kjønnsorganene har imidlertid en ulempe: mannen må være mye mer forsiktig med den slik at nytelse ikke blir til smerte. Dette gjelder spesielt for analsex.

Et lykketreff for noe solid: kvernsteinen

"Kvernsteinen" eller "ambolten" er en god del tykkere enn emnet, men mye kortere og støttet av ganske store testikler. Mannen bak bør være et absolutt lykketreff for langvarige forhold og ekteskap – for han setter familien i sentrum og tar vare på hjertemenneskene sine. Dette gjelder også seng, hvor han regnes som en veldig oppmerksom og kreativ elsker. Så det perfekte valget for et jordnært liv.

Og om en penis ser annerledes ut?

Selvfølgelig er disse fire penisformene bare én måte å beskrive det beste stykket i alle dens variasjoner. Og de er ikke nok til å godt beskrive mangfoldet utover midjen. Med andre ord, du kan ikke bare legge en penis i en boks (fordi det ville gjøre vondt). Men det er fortsatt to grunnleggende egenskaper som spesielt menn tenker oftere på:

Hva er bedre - rett eller buet?

Hos noen peker den beste delen rett som en bolt i retning partneren din, hos andre kan det være en venstre- eller høyresving. Hvis penis har en tendens til å bøye seg, vennligst ikke ta dette metaforisk og ikke bekymre deg - rundt halvparten av alle menn har en penis som vipper til siden. Så dette er helt normalt og kan til og med være ganske praktisk: For med riktig posisjon er krumningen perfekt for å komme til G-punktet. Så bare prøv det og nyt den gode følelsen!

Forøvrig har krumningen en veldig enkel grunn: Det er tre store hulelegemer i penis, som pumpes fulle av blod når de "blir harde". Ofte er de rett og slett ikke av samme lengde, slik at penis trekkes tilbake på den korteste siden og derfor lener seg i én retning.

Omskåret eller uomskåret?

Om noen er omskåret eller uomskåret avgjøres vanligvis av foreldrene – for eksempel av religiøse årsaker. Du har vanligvis ingen kontroll over det. Selvfølgelig er omskjæring fortsatt mulig i voksen alder, men det sies å være ganske ubehagelig og er rett og slett ikke nødvendig. (Alle som har sett «Skamløs»husker sikkert hva Carl gikk igjennom...)

Mange kvinner bryr seg egentlig ikke om penis er omskåret - så lenge personlig hygiene er god og mannen også vasker seg under forhuden. Ellers anses den omskårne penis som mindre følsom - men det er også kontrasterende opplevelser. Og hvis du har en uomskåret penis, bør du trekke tilbake forhuden før du tar på deg kondom. Ellers er det bare slik det er. Ingen grunn til å bekymre seg for mye om det.

Og nå, la oss kutte det: Betyr formen på penis virkelig så mye?

Det gjør selvfølgelig en forskjell hvordan en penis er formet - men form og størrelse avgjør ikke hvor bra eller dårlig sexet vårt er. Formen på penis sier også lite om karakteren - med mindre mannen er sterkt påvirket av selvtillit eller høyt humør, noe som ville være synd. Så bare ikke la det påvirke deg for mye. Så lenge dere kommer godt overens og gjør hverandre glade under sex, er enhver penisform perfekt.

Som mann skal du bare være den fyren du vil være - og med litt kreativitet få det beste for penisformen din. Hvis du er i tvil, bare vær klar over: Vi kan ikke velge kroppen vår – og sutring eller tvil er til ingen nytte i det hele tatt, men legger på det meste våre styrker i skyggen. Derfor bør vi heller sette pris på det som er gitt oss og så få mest mulig ut av det. Det er helt greit og viktig å kunne si: Jeg elsker penisen min!For med den rette holdningen kan du være en god elsker av enhver form eller størrelse.

Derfor er tipset til partneren din: ikke legg for mye vekt på størrelsen og formen og nyt penisen, uansett hva den måtte være. Skulle det være noe annerledes, finnes det i hvert fall et stort utvalg av passende lekekamerater laget av silikon. Så vær kreativ, enten med en mann eller et leketøy - det er verdt det!

Mister Size
Flere varer

God sex trenger ikke være perfekt

Les Nå

Pillen – egentlig likestilling i sex?

Les Nå

Kondomer og glidemiddel: dette er hvordan sex går som smurt

Les Nå