Skip to main content

Hva skjer hvis du har feil størrelse: 12 morsomme julenissehistorier

Hva skjer hvis du får feil størrelse? Finn ut hvorfor det å bruke feil størrelse kan føre til kaos og ubehag og hvorfor et Mister Size-kondom egentlig er den beste gaven du kan få denne julen med 12 morsomme historier fra julenissen.

Første julehistorie

Jeg skal fortelle deg en historie: For noen hundre år siden brakk en av alvene mine som heter Mary, skoene med vridd tå og glemte å skaffe et ekstra par. Da hun ikke hadde tid til å fikse dem, måtte hun bære et gammelt stort par hun fant nedgravd på verkstedet. Hun satte de små føttene i de store grønne tøflene og gikk rundt hele dagen i ubehagelige sko og snublet for hvert skritt. Til tross for hennes beste innsats, var stakkars Mary ikke fornøyd med noen av oppgavene hun satte seg for å gjøre den dagen. Helt siden den dagen har Mary alltid sørget for at hun bruker sko i riktig størrelse og har et ekstra par med seg... i tilfelle de går i stykker.

Andre julehistorie

Jeg kom en gang over denne sjarmerende lille hytta med stråtak i en liten landsby i Sør-England. Da jeg kom til foten av den snødekte skorsteinen, så jeg to barnestrømper henge over skorsteinen. Et av barna hadde hengt opp en rød strømpe som var alt for stor så den hang ned i pipen – i håp om flere gaver, tenkte jeg for meg selv. Men da jeg skulle ta en gave fra den røde julesekken min, snudde jeg meg og så at den lange rødstrømpen hadde tatt fyr! Jeg klarte å slukke brannen, men hvem vet hva som kan ha skjedd hvis jeg ikke hadde vært der? Fra den dagen av prøver jeg å minne folk på å henge opp strømper i riktig størrelse for å unngå ubehagelige overraskelser som kan oppstå fra en strømpe som er altfor lang.

Tredje julehistorie

Sist jul hadde nissene gitt så mange gaver at jeg måtte bekymre meg for hvordan jeg skulle levere dem alle. For å spare tid tenkte jeg at jeg skulle stappe alle gavene i min allerede klare, mellomstore gule sekk. Det var hardt arbeid og jeg stønnet og slet med å stappe flere og flere gaver i sekken. Jeg syntes det funket og var ganske fornøyd med meg selv helt til jeg begynte å levere gavene mine og sekken revnet... og gavene rant over alt. I dag passer jeg alltid på at nissene ga meg riktig størrelse på sekken min.

Fjerde julehistorie

En gang i tiden, på julaften, holdt jeg på å forlate verkstedet mitt. Gavene var på sleden, reinsdyrene hadde spist og var overstrødd med magisk festøv, og jeg var i min store røde dress. Jeg satt i setet mitt og holdt i tøylene, og skulle sette i gang da jeg hørte et høyt smell bak meg. Jeg snudde meg og la merke til at det var et stort hull i sleden min. Nissene var der på et blunk og kom med erstatningssleden vår - gavene ble alle lastet på nytt, reinsdyrene ble festet til den nye sleden - men vi merket et stort problem. Pulken var for liten for den store mengden gaver, sekken gled stadig av sleden. Det var da jeg innså viktigheten av min slede med perfekt størrelse, og jeg kunne aldri tenke meg å bruke en slede med feil størrelse igjen.

Femte julehistorie

Da jeg skulle lande på taket av et gammelt viktoriansk hus, så jeg ned og så en mann som satt alene ved spisebordet sitt, med kniv og gaffel i hånden – klar til å spise julemiddagen. Da jeg så nærmere, la jeg merke til at nisseluen han nylig hadde fått, som han nå hadde satt på hodet, var for stor og hadde sklidd over øynene og hindret ham i å spise maten. Å som jeg koste meg! Han prøvde å spise julemiddagen med bind for øynene. Ho ho ho!

Sjette julehistorie

Har du hørt hvordan jeg en gang ble sittende fast i en skorstein? Jeg hadde spist for mange kjempegodt søtsaker og den store runde magen min var for stor til å passe ned i skorsteinen - jeg følte at jeg holdt på å sprekke. Skjegget mitt var svart, jeg hadde sot over hele meg og nesen kløet også. Fra det øyeblikket minner jeg meg selv alltid på at det er fryktelig ubehagelig å klatre ned en skorstein i feil størrelse – ikke mye annerledes enn å bruke kondomet i feil størrelse.

Syvende julehistorie

Har jeg noen gang fortalt deg hvordan jeg var i et varehus? Hjelperen min hadde sykmeldt seg og jeg ble bedt om å fylle ut for henne. Butikken var vakkert opplyst med glitrende julelys og alle var veldig glade og støyende mens barna kunne sitte på fanget mitt og fortelle meg hva de ønsket seg til jul. Da en far la barnet sitt på fanget mitt, så jeg opp og la merke til at den grønne julegenseren hans var alt for liten til å vise magen – den så fryktelig stram ut. Jeg fniste for meg selv, ristet på den store runde magen min og spurte ungen om jeg skulle sende faren hans en julegenser som faktisk passer? Forhåpentligvis er det det eneste som er galt denne julen! ho ho ho

Åttende julehistorie

En jul var nissene og jeg på verkstedet og pakket inn de gjenværende julegavene som skulle leveres neste dag da vi plutselig hørte en av nissene begynne å skrike av frustrasjon. Da vi løp bort for å se hva som foregikk, så vi en firkantet boks på bordet med bare et veldig lite stykke innpakningspapir - innpakningspapiret var alt for lite for alven. Han hadde ikke målt gaven riktig og prøvde å pakke den inn med det lille papiret. Jeg ba alven alltid måle før han pakker inn gaven for å være sikker på at den passer perfekt.

Den niende julehistorien

En jul var jeg vitne til en familie som prøvde å presse det de trodde var kalkun i perfekt størrelse inn i en underdimensjonert ovn. De trodde de kunne gjøre det, og de dyttet og klemte denne kalkunen i ovnen – men passet den? Døren lukket seg, men kalkunen ble så forslått at den ikke ville koke ordentlig, lekk saften og ødela julemiddagen. Moralen i historien? Vær alltid forberedt med riktig størrelse ovn.

Tiende julehistorie

For en stund siden var jeg vitne til en skikkelig dum feil under pyntingen av et juletre. En familie hadde kjøpt et mellomstort juletre og var i ferd med å pynte det. Da de tok lysene ut av esken og begynte å vikle dem rundt treet, skjønte de snart at de ikke hadde målt riktig lengde, så lysene kunne bare vikles rundt toppen av treet, og - se og se - de ble ikke engang koblet til stikkontakten fordi ledningen var altfor kort! Jeg følte meg så dårlig at jeg sendte dem lysene i riktig størrelse, og ba dem alltid måle før de kjøper.

Elvte julehistorie

Husker du historien om mannen i varehuset som hadde på seg den bittelille julegenseren som ikke passet? Vel, året etter kom den samme mannen tilbake - og tok med seg barnet sitt. Han hadde kjøpt en ny julegenser, men denne så verre ut enn den han hadde på seg i fjor - den var to størrelser for stor og det hang stoff over det hele. Stakkars mann - han hadde akkurat gjettet riktig størrelse før han kjøpte og så ingen av genserne passet skikkelig. Jeg tok han med til julegenseravdelingen og forsikret meg om at han var i størrelse og at han kjøpte riktig størrelse - hvis du ikke måler, hvordan vet du hvilken størrelse som er riktig?

Tolvte julesang

For lenge siden ble min kone bedt om å holde en juletale om nordpolens festligheter. For anledningen hadde hun strikket et par røde og hvite strømper for å holde henne varm og koselig. Men under talen gled strømpene hennes ned og hun måtte trekke dem opp igjen og igjen. Kona mi var så flau - hun strikket dem en størrelse for store. Det var da hun fant ut at det ikke er noe verre enn å ha feil størrelse, så hun dobbeltsjekker alltid strømpene for å være sikker på at de sitter perfekt når hun strikker nye.

I de tolv julehistoriene kunne du se hva som skjer hvis du har feil størrelse. La oss fortelle deg en hemmelighet som vil føles som en julegave til deg: med et Mister Size-kondom trenger du ikke lenger å bekymre deg for å bruke et kondom som føles for lite og kan sprekke når som helst, eller et kondom som er for stor og beskytter deg ikke fullt ut fordi den kan skli av når som helst. Med syv forskjellige størrelser er det virkelig en størrelse for alle. Et kondom som passer og har den perfekte størrelsen er virkelig en gave til alle!

Finn riktig kondomstørrelse nå

Oppdag nå våre forskjellige tilgjengelige kondomstørrelser i butikken vår:

Rett til butikken

Mister Size
Flere varer

God sex trenger ikke være perfekt

Les Nå

Pillen – egentlig likestilling i sex?

Les Nå

Kondomer og glidemiddel: dette er hvordan sex går som smurt

Les Nå