Skip to main content

Sommersextips: 7 måter å ha oppsiktsvekkende sex i sommer

Sommeren er endelig her og med det solskinn, sommervarme og varm sommersex. Forskning viser at i sommermånedene øker sexlysten vår og vi har en tendens til å ha mer sex. Forskere hevder at solen øker våre feel-good-hormoner dopamin og serotonin, samt testosteronnivået - noe som får oss til å føle oss lykkeligere og kåtere.

Hvis du allerede føler deg varm og svett, tenker du kanskje ikke på sex lenger, men det burde ikke stoppe deg fra å ha oppsiktsvekkende sex. Selv om været ikke er det eneste som driver opp temperaturen vår, er her 7 sommersextips som hjelper deg å nyte sensasjonell sex i sommer.

Sommersex Tips 1: Prøv dusjsex

Sex i dusjen er den perfekte måten å kjøle seg ned (eller varme opp) når været er svulmende. Det er ikke rart at sex i dusjen er en av våre absolutte favoritter, siden det er så mange forskjellige sensasjoner du kan legge til din seksuelle opplevelse. Enten du foretrekker å la vannet renne nedover ryggen din, forsterke den sensuelle berøringen mens du skummer opp, bruke dusjhodet til gjensidig stimulering, eller starte med forspill i dusjen før du avslutter det senere på soverommet - sex i dusjen er et must øverst på listen vår over alternativer for oppsiktsvekkende sommersex.

Sommersextips 2: Avkjøl deg med isbiter

Hvis du ikke har brukt isbiter under oralsex, så har du gått glipp av et helt spesielt triks. Ikke bare smelter isbitene sakte i munnen og bidrar til å kjøle deg ned, men den kjølige følelsen av isbiten kombinert med varmen fra munnen og leppene øker nytelsen fra partnerens kjønnsorganer. Du kan også ta en isbit og gni den på erogene soner, f.eks. B. på innsiden av lårene eller på nakken for å oppleve det ultimate forspillet. Hvis du vil gå et skritt videre, kan du også bruke bind for øynene for å øke opphisselsen til isbitene. Så neste gang du kjenner temperaturen øke, ta noen isbiter og gi partneren din noen spennende gåsehud.

Sommersextips 3: Hold sexleketøyene dine kjølige

En annen av våre favorittmåter å kjøle seg ned under hetebølgen er å fylle en beholder med iskaldt vann (du kan legge til noen isbiter også) og la sexleketøyet ditt av glass eller metall avkjøles i den en stund. Du kan også sette den i kjøleskapet i ca 10 minutter for å avkjøle den før du bruker den. Kulheten til sexleketøyet når det trenger inn i partneren din (eller deg selv) vil gi spennende følelser og en kriblende orgasme.

Sommersex Tips 4: Bruk kjølig mat

Ta din favorittis eller avkjølt kremfløte og smør den på partnerens kropp. Når den kjølige følelsen treffer kroppen, kan du gi partneren din en tilfredsstillende følelse, du kan la dem føle varmen fra pusten mens du kysser og slikker dem. For kvinner, vær forsiktig så du ikke legger is eller pisket krem i nærheten av skjeden, da sukkeret kan forårsake soppinfeksjoner, og det er ikke noe moro for noen.

Sommersextips 5: Vær kreativ

Misjonærstillingen føles kanskje litt for "varm og svett" på en varm sommerdag - å ha to kropper oppå hverandre genererer bare mer kroppsvarme. Så kanskje det er på tide å prøve noen nye stillinger som innebærer mindre fysisk kontakt. Omvendt cowgirl (hvor kvinnen er på toppen, men vender mot partnerens føtter) og doggy style (hvor den ene partneren bøyer seg og den andre tar ham bakfra) kan være to alternative stillinger du kan prøve i sommer.

Sommersextips 6: Føl den kjølige brisen

Det høres kanskje enkelt ut, men det er noe tilfredsstillende med å føle en kjølig bris på huden når du føler deg opphisset. Hva kan være bedre enn å kjøle seg ned i den brennende varmen mens du har sex? Enten du har en stor hage eller du kan unne deg et bortgjemt sted utendørs, vil du oppdage at den kjølige luften forsterker den seksuelle opplevelsen. Hvis du ikke klarer å ha sex ute, kan du åpne et vindu og få litt frisk luft inne i stedet.

Sommersex Tips 7: Bruk kondomer

Hvis du planlegger en sommerromantikk, kan det være fristende å hoppe over kondomene og gå på date barback, men å behandle en seksuelt overførbar infeksjon eller risiko for graviditet er absolutt ikke måten du ønsker å avslutte sommeren. Med våre ultratynne kondomer og den perfekte størrelsenhar du fordelen av å føle at du nesten ikke har på deg kondom i det hele tatt, men med den ekstra bonusen at du ikke får ubehagelige overraskelser.

Kjøp kondomer nå

Mister Size
Flere varer

God sex trenger ikke være perfekt

Les Nå

Pillen – egentlig likestilling i sex?

Les Nå

Kondomer og glidemiddel: dette er hvordan sex går som smurt

Les Nå