Skip to main content

Våroppvåkning: 5 tips for uforglemmelige orgasmer

Hvem liker ikke å ha intense orgasmer? Noen ganger kommer sexlivet vårt inn i et spor der seksuell nytelse synker - her er fem tips for å oppleve bedre orgasmer denne våren.

Onanere mer

Ja, du hørte riktig - mer onani fører til mer intense orgasmer. Å utforske din intime sone gjør deg ikke bare mer bevisst på kroppen din, men du kan også oppdage nye og forskjellige behagelige opplevelser og følelser som øker seksuell nytelse og gir deg innsidekunnskap du kan dele med partneren din neste gang. Hvis du lider av for tidlig utløsning eller orgasmer som skjer for raskt, kan du trene kroppen din til å vente litt lenger gjennom onani. Dette fungerer for eksempel ved å ta en pause i 30 sekunder når du føler at du er i ferd med å klimaks. Jo lenger du tar pause og lærer å ta deg tid, jo lenger kan du holde ut til du når toppen av glede som vil føre deg til din endelige orgasme.

Ta deg god tid med forspillet

Vi vet at det kan være fristende å hoppe over forspillet og gå rett til samleie, spesielt hvis du ikke har mye tid eller energi. Men hvis du hopper over forspillet, vil du gå glipp av en rekke seksuelle gleder før du når orgasme. Under forspillet frigjør kroppen flere velværehormoner som bidrar til å øke gleden under klimaks. Dopamin, en nevrotransmitter som er ansvarlig for jakten på glede og belønning, frigjøres under forspill og fører til økte følelser av glede og forventning, mens oksytocin, "kosehormonet", bidrar til å styrke båndet og intimiteten mellom deg og partneren din. I tillegg hjelper forspill med å forberede kroppen på samleie ved å stimulere de erogene sonene, øke blodstrømmen til kjønnsorganene, gjøre deg "våt" og spenne musklene for en mer intens orgasme. Så hvis du har hoppet over forspill i det siste, er det på tide å bringe det tilbake i sexlivet ditt - du vil lure på hvordan du noen gang har levd uten det!

Krydre sexlivet ditt med nye stillinger

La oss innse det, det er lett å falle inn i en seksuell rutine, spesielt hvis du har vært sammen med partneren din lenge. Vi kan bestemme oss for favorittstillingene våre hver gang vi har sex, mest sannsynlig er det enten misjonær, cowgirl eller doggy style. Men med over 64 stillinger i Kama Sutra, er det et stort antall stillinger og teknikker du kanskje ikke har hørt om som kan øke sjansen for mer intense og behagelige orgasmer. I tillegg kan det å finne en ny favorittstilling være en fin måte å bygge et tettere bånd med partneren din og ha det gøy mens du minimerer seksuell kjedsomhet. Hvis du for eksempel aldri har opplevd en vaginal orgasme, kan det å endre stillinger for å stimulere G-punktet føre til at du opplever mer seksuell nytelse og en mer intens orgasme.

Lær riktig pusteteknikk

Tantrisk pusting er en teknikk som kan øke seksuell nytelse og føre til mer intense orgasmer ved å øke følsomhet, bevissthet og seksuell energi i kroppen vår. Dette gjøres ved å fokusere på langsom, dyp pust mens du forestiller deg strømmen av seksuell energi som beveger seg gjennom kroppen under samleie. Denne teknikken antas å øke blodstrømmen og følsomheten i kjønnsområdet, noe som fører til mer opphisselse og seksuell nytelse. Så hvis du vil oppleve mer intense orgasmer, kan du prøve denne teknikken.

  • Pust sakte og dypt inn gjennom nesen i omtrent 5 sekunder.
  • Når du puster inn, bør du føle magen stige - dette kalles diafragmatisk pust og kan bidra til å øke og kontrollere seksuell opphisselse.
  • Hold pusten i 1-2 sekunder.
  • Pust sakte ut gjennom nesen i omtrent 5 sekunder.

Jo mer du praktiserer denne teknikken, jo lettere blir det å oppnå lengre og mer intense orgasmer.

Forsikre deg om at du bruker riktig kondomstørrelse

En av de største mytene er at kondomer ikke er komfortable - og denne misforståelsen kunne ikke være lenger fra sannheten. Grunnen til at noen mennesker ikke liker kondomer er fordi de bruker feil størrelse, noe som forringer seksuell nytelse samtidig som det er skadelig for sikkerheten. Et kondom som er for stort kan skli under samleie og redusere stimulering og friksjon hvis det ikke er stramt på penis, mens et kondom som er for stramt kan klemme skaftet og forårsake ubehag eller redusert blodsirkulasjon. Hvis du er mer bekymret for selve kondomet når du bruker det, eller det føles ubehagelig, kan du være mindre i stand til å konsentrere deg om den seksuelle opplevelsen og nyte samleie mindre. For å øke sjansene dine for å få en mer intens orgasme, sørg for at du bruker kondom i riktig størrelse. Ta sjansen nå og bestem din passende kondomstørrelse raskt og enkelt.

Bestem kondomstørrelse nå

Mister Size
Flere varer

God sex trenger ikke være perfekt

Les Nå

Pillen – egentlig likestilling i sex?

Les Nå

Kondomer og glidemiddel: dette er hvordan sex går som smurt

Les Nå