Skip to main content

Kaliperen som gjør en forskjell - vår Condom Sizer

En skyvelære er vanligvis et presisjonsverktøy som brukes i metrologi og håndverk for å foreta nøyaktige målinger av lengder, diametre og tykkelser på gjenstander. Mange har også en skyvelære, også kalt skyvelære, i sin personlige verktøykasse hjemme. En skyvelære er et presist verktøy og har større nøyaktighet enn mange andre måleinstrumenter. De er svært enkle å bruke, det er bare å skyve skyvelæren sammen rundt en gjenstand for å måle f.eks. diameteren og lese av diameteren på skalaen.

Vi i MISTER SIZE utnytter dette enkle og presise prinsippet slik at du også kan måle kondomstørrelsen på en enkel og nøyaktig måte, og derfor har vi utviklet Condom Sizer. Kondomstørrelsesmåleren vår har selvfølgelig ingen skarpe kanter, slik som enkelte skyvelærer, for å beskytte penisen din.

Du kan ganske enkelt plassere Condom Sizer rundt din erigerte penis som en skyvelære og bruke den til å måle diameteren på samme måte som verktøyet. Men siden diameteren ikke er det samme som kondomstørrelsen, men må regnes om først, har vi designet skalaen slik at den viser kondomstørrelsen. Så det er bare å måle og lese av kondomstørrelsen direkte uten å måtte regne om.

Hvor kan du få tak i Condom Sizer?

Kondomstørrelsesmåleren vår er tilgjengelig i stadig flere butikker, og du kan for eksempel bestille den her:

Dessverre midlertidig utsolgt

Dessverre er CONDOM SIZER midlertidig utsolgt gjennom oss. Det kan imidlertid fortsatt være tilgjengelig direkte fra enkelte forhandlere. Alternativt kan du bruke en av våre andre målemetoderi mellomtiden.

Vår Condom Sizer er multifunksjonell

I tillegg til det egentlige formålet, som er å gjøre det enkelt å finne kondomstørrelsen, har Condom Sizer flere andre bruksmuligheter.

Morsom gave

Kondomstørrelsesmåleren kan du selvfølgelig ikke bare bruke til deg selv, den er også en morsom og uvanlig gave som garantert vil bli husket - alle bør tross alt kjenne kondomstørrelsen for å være optimalt beskyttet når de bruker kondom.

Isskrape til nødstilfeller

Ismåleren vår er laget av solid plast og tåler mye. Så hvis frosten plutselig kommer og bilen din er frosset til, kan det være at isskrapen din mangler igjen, som så ofte er tilfelle. Selv om den kanskje er litt liten, kan du også bruke vår Condom Sizer i en nødsituasjon.

Til å skrape av rubelloser eller fjerne etiketter med

Det trenger ikke alltid å være mynter, Condom Sizer kan selvfølgelig også brukes til å skrape ut rubelloser. Den er solid nok til dette. Det robuste plastkortet vårt kan også hjelpe til med etiketter som sitter litt strammere. Bare plasser kanten på etiketten og trykk for å løsne etiketten.

Flaskeåpner

Takket være den robuste konstruksjonen kan skyvelæren vår med litt øvelse også brukes som flaskeåpner. Det er bare å prøve, den er ikke perfekt, men den fungerer i nødstilfeller.

Mister Size
Flere varer

Historien om MISTER SIZE - visjonen om den perfekte kondomopplevelsen

Les nå

Finn riktig kondomstørrelse i 4 enkle trinn

Les nå

Mister Size-teamet

Les nå