Skip to main content

Om oss

MISTER SIZE - Din følgesvenn for bedre sex

Sex kan og kan være perfekt. Derfor skaper MISTER SIZE de perfekte forholdene slik at dere kan nyte øyeblikk sammen i all deres intensitet. Her kan du finne ut mer om våre grunnleggende prinsipper og hvorfor vi helhjertet tror på hva som gjør MISTER SIZE til det det er.

Over 20 års erfaring med kondomer

Familiebedriften vår startet i kondombransjen i 2001, og helt fra starten av dreide alt seg om riktig kondomstørrelse. I begynnelsen fantes det bare en kondomsøker for riktig størrelse og nettbutikken Vinico, men snart utviklet vi også kondomer selv, og Mister Size ble skapt gjennom årene på grunnlag av alle våre erfaringer og tilbakemeldinger fra kundene. Du kan lese hele historien om Mister Size.

I dag har du som kunde fortsatt en direkte linje til oss, så hvis du har spørsmål, forslag eller kritikk, ser vi frem til å høre fra deg, slik at vi kan fortsette arbeidet med å forbedre det perfekt tilpassede kondomet. Vil du ta en titt bak kulissene? Bli kjent med Mister Size-teamet nå.

Das Mitarbeiter Team von MISTER SIZE
Om oss

Mister Size-teamet

I vår lille familiebedrift er alle medarbeiderne engasjerte og entusiastiske når det gjelder å gi deg riktig kondom. Finn ut mer om menneskene bak Mister Size i en titt bak kulissene.

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Om oss

Kondom kvalitet

For å kunne garantere våre kunder maksimal sikkerhet, er førsteklasses materialer og strenge kontroller en del av vårt standardprogram.

Kondom FAQ
Om oss

Vanlige spørsmål om kondomer og kondomstørrelser

Få svar på alle dine spørsmål om kondomer, din kondomstørrelse og MISTER SIZE som det rette kondomet for deg.

Har du spørsmål til oss?

Enten du er privatkunde eller forhandler: Har du spørsmål eller er du interessert i produktet vårt? Ta kontakt med oss direkte, vi hjelper deg gjerne! Er du forhandler? Ta en titt på forhandlerområdet vårt.

Vinergy GmbH
Bahnhofstr. 19
78224 Singen, Tyskland

+49 (0) 7731 /832 700-33

Personvern er veldig viktig for oss

Ingen halvmål - de fire grunnleggende prinsippene for MISTER SIZE

Vi som et team støtter MISTER SIZE fullt ut fordi vi har fått nok av prevensjonsmetoder som bare er ok. Her kan det ikke gå på kompromiss – alt må rett og slett være riktig. Dette er den eneste måten du kan oppleve lykken i de mest intime øyeblikkene bekymringsløs og nyte tiden sammen i all dens intensitet. For å gjøre alt dette mulig, er hvert trinn hos MISTER SIZE basert på våre fire grunnleggende prinsipper.

Det ekstra tynne materialet sørger for en intens følelse.

Når det kommer til sex, er følelsen det viktigste og enden - når alt kommer til alt, vil dere nyte noen fine stunder sammen og gi dere helt til hverandre. Selvfølgelig, kondomet som en venn, følgesvenn, seng følgesvenn må ikke forstyrre under noen omstendigheter. Derfor har vi optimalisert våre MISTER SIZE-kondomer så mye at du knapt vil føle dem. Med riktig størrelse, en ideell passform og en veggtykkelse på 0,05 mm er det kun et oblat-tynt lag mellom deg under sex. Så du kan nyte hele følelsen.

Med våre 7 størrelservil alle finne kondomet som virkelig passer dem.

Det finnes ingen teppeløsninger når det kommer til sex. Alle er forskjellige og det er helt fantastisk. Derfor er standard uaktuelt for oss – for oss er du høydepunktet. Kjærlighetslivet ditt er unikt. Så du får også din ideelle følgesvenn: kondomet som virkelig passer deg. Den er ikke skreddersydd (ennå), men vi er forbanna nærme. Du vil føle det umiddelbart.

Våre produkter og materialer er testet og sertifisert.

Når det gjelder forebygging og beskyttelse, får du sjelden en ny sjanse. Så alt må passe til enhver tid. Feil er tabu. For å kunne tilby deg full pålitelighet her, er kondomene våre sertifisert og gjenstand for nøye testing. For oss er førsteklasses kvalitet det absolutte minimumskravet – tross alt må ikke bare størrelsen, men også alt annet passe.

Den perfekte passformenog førsteklasses materialer sikrer et høyt sikkerhetsnivå.

Frykt og bekymring under sex er unødvendige nytelsesmordere og derfor en absolutt no-go for oss. Derfor sikrer MISTER SIZE ikke bare en god følelse, men også maksimal sikkerhet. På grunn av den personlige størrelsen og den optimale passformen passer alt akkurat som det skal. Ingen ulemper - bare pålitelig beskyttelse for de vakreste timene sammen.

Hva vi tror på!

Hos MISTER SIZE ønsker vi at alle skal ha sitt livs beste sex, uansett hvilken form. Derfor har vi utviklet et produkt som er like unikt som dets bruker.

Fantastisk sex for alle!

God sex for alle - Vårt credo

Sex slapper av, sex gjør deg glad, sex gjør deg glad – (nesten) alt blir bedre med sex. Det er derfor vi synes alle fortjener god sex. Ikke bare én gang, men om og om igjen. Det skal ikke være unødvendige hindringer for dette, men vi trenger enkle prevensjonsmetoder uten bekymringer eller bivirkninger. Derfor tror vi på MISTER SIZE. Fordi han gjør det mulig.

Mister Size – Dette kondomet passer deg!

Med visjonen «Excellence in Condoms» jobber vårt kreative team i Vinergy hele tiden med å gjøre kondomer enda bedre – enda mer realistiske. Vår påstand: Sex med kondom skal være like godt som uten! Det er dette vi streber etter hver dag. Etter nesten 20 års lidenskap og erfaring med kondomer i riktig størrelse, har vi derfor brakt Mister Size på markedet. MISTER SIZE er kondomet som ser ut som et kondom, beskytter som et kondom – men som ikke føles som et vanlig kondom i det hele tatt når du bruker det. Hvorfor? Fordi menn og kvinner føler nesten ingenting av det. Men ikke bare den forsvinnende lille tykkelsen er en merkbar gledesøkning: MISTER SIZE er tilgjengelig i syv forskjellige størrelser- tross alt er enhver manns beste stykke også veldig individuelt.

Vil du lære mer om Mister Size? ...så ta en titt på denne siden.

Du kan finne ut hvordan du bestemmer kondomstørrelsen din her.

Nei, nesten ingen prevensjonsmidler er 100 % trygge. Sikkerheten til prevensjonsmetoder beregnes ved hjelp av Pearl Index. Kondomer har en perleindeks på 2-12. Det betyr at for hver 100 kvinner som bruker kondom i ett år, vil mellom 2 og 12 bli gravide. Sammenlignet med andre prevensjonsmidler kommer kondomet ganske dårlig av. I de fleste tilfeller er dette forårsaket av applikasjonsfeil. Du kan finne ut mer om riktig søknad her. Men når det gjelder beskyttelse mot kjønnssykdommer som HIV, syfilis, gonoré, hepatitt B og hepatitt C, gir et kondom et høyt beskyttelsesnivå.

Kondomer er for det meste laget av gummilignende materialer, for det meste lateks. De brukes under sex for å beskytte mot uønsket graviditet og seksuelt overførbare sykdommer og trekkes over den erigerte penis før samleie. Bortsett fra sterilisering, er kondomet det eneste mannlige prevensjonsmidlet som er tilgjengelig.

Kondomer har ingen bivirkninger i seg selv. Men hvis du er allergisk mot lateks, kan de utløse en allergisk reaksjon. Omtrent 2 % av mennesker lider av lateksallergi. Derfor finnes det også lateksfrie kondomer.

Til vanlige spørsmål